Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

6. okt 2005 7:06

Pozdravljene in pozdravljena! Imam samo dve vprašanji, ker me preganja čas. Res veliko časa porabim, da vse preberem, potem že vmes malo pozabim ( poselica zrelega EMŠA). Kaj se zgodi v organizmu, da se spremeni metabolizem? Kje se dobi 2. Rinina knjiga - 1. imam doma fotokopirano. Vsem veliko uspeha - enim pri hujšanju, enim pri vzrževanju in nekaterim pri okrevanju! Vas berem med malico (2 hruški)! LP VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 06. okt 2005 07:07:01

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

6. okt 2005 7:06

Tuna, vse bolj se nagibam k temu, da bom v nadaljevanju mojega prehranjevanja grešila le tako, da bom ob sobotah in nedeljah jedla zajtrk - polnozrnat kruh, vse ostalo pa tako, kot do sedaj. V službi mi tako ali tako ni za jesti drugega kot sadje. Saj tudi meni tisto pisanje o količini hrane, pa o telesu, kako se navadi, pa reagira. Vse se mi zdi vedno bolj zapleteno. ne vem. V soboto pa bom definitivno jedla vse po vrsti. WC bo blizu, pa tudi na Skalo bom šla, da bom vsaj nekaj koristnega naredila za sebe. Me prav zanima, kako bo reagiralo telo na zmešnjavo pri prehranjevanju. V ponedeljek sledi raport. marjanca45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

6. okt 2005 7:15

Marjanca kar privošči si, boš videla da kaj veliko sploh ne boš pojedla, to pa je posledica skrčenja želodca. Meni je ful smešno, ko se odločim, da bom nekaj sladkega, pa grem v trgovino in si nakupim vse mogoče, od napolitank, čokolade, kokic, roladic... pol pa pojem 2 roladici in en košček čokolade, pa ne morem več.Zadnjič sem pa mojga poslala v trgovino, pa mu rečen naj me preseneti, naj pač kupi kar se mu zdi, pol pa mi privleče domov vse živo, jaz pa sem mu rekla, da se mi nič od kupljenega ne lušta. Pa nisem nič jedla. Veronika, po mojem je sprememba metabolizma, da se ti izboljša prebava. Saj če jemo ogromne količine nepravilno kombinirane hrane se prebava upočasni in tako prihaja do želodčnih težav. 2 rinino knjigo pa dobiš v trafiki, vem da jo ima najboljši sosed. Lp tuna

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

6. okt 2005 8:15

Tuna, ti kavica diši? Meni tudi! Kaj če bi se dobile v ponedeljek? bonaca

tuna  

6. okt 2005 8:17

OK, meni paše, Celjanke pride še katera? Lp tuna

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

6. okt 2005 8:27

Hojla! Bojan dobrodošel med nami - res si faca in pogumen moški! Mene zanima, koliko kg ste tiste, ki ste že dale kakšen krog diete skoz, shujšale po končani 90-dnevni dieti - vse skupaj. Prosim, če se razpišete o kg, da nam bo za vzpodbudo. SPloh ker imamo nekatere danes sadni dan. A lahko jemo tudi zelenjavo - kakšno, a tudi mešano ali samo ene vrste? Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

6. okt 2005 8:47

Pozdravljene punce in dva fanta!! Vsi ste zelo pridni, super ste in zelo rada prebiram vašo pošto. Sama ostajam brez besed. To je začaran krog kg kar stojijo. Sedaj sama sebe prepričujem da se ne sekiram in da bo že, obenem vas vse podpiram in ne obupujte, tistim ki gre vse po načrtih pa veliko sreče še naprej !!!!! Marjanca si jeklena da je kaj !! beba

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

6. okt 2005 9:05

Živjo punce in fanta! Očitno nas je danes kar nekaj na sadju. Jaz imam za zajtrk jabolka, za kosilo bom šla pa na eno solato...namreč nikoli ne jem cel dan samo sadja, ker mi nekako ne potegne. Dušanka, jaz recepte v Rinini knjigici pregledam, vendar bolj zato, da dobim kakšno idejo kot pa zato da bi se prehrenjevala točno po njej. Helena ti si pa zgodnja ptica...jaz se ob 7h komaj spravim pokonci, ko ti pišeš, sem jaz globoko v deželi sanj. Lanes, če se prav spomnim, so mene v bolnici vedno silili, da sem jedla veliko jogurtov, ko sem jemala antibiotike, pa sem že pozabila zakaj točno je potrebno takrat jesti več mlečnih izdelkov. Tudi jaz večkrat razmišljam o nažiranju...a ne bi bilo fino, če bi bilo v 90 dneh tudi 3x dan za nažiranje, tako kot je vodni dan...meni bi prav pasalo. Sicer sem imela včeraj OH in je bil moj dan nažiranja...za večerjo 2 palačinki s čokolado, rogljič, čokoladne banane...no ob 10 pa sirček in salama (ni kaj pošteno sem grešila!). Ne vem kaj me je pičilo..tako mi je dišal tisti sir v hladilniku, da nisem zdržala. claudia12

tuna  

6. okt 2005 9:08

Beba najbolje da si zastaviš cilj - dokončati 3md, ne glede na izgubo kg, tako bo najbolje, ker ne boš toliko obremenjena stem koliko kg manj imaš, ampak samo dokončati to dieto. Morda boš na koncu toliko bolj presenečena. Goga jaz sem z dieto začela nekje marca in sicer z zelno juho s katero sem v 14.dneh izgubila 2 kg, potem sem 20.4.preklopila na 3md in štartala s 64.5 kg, danes jih imam nekje 58-59.Zdaj sem na ohranjanu teže. Jaz sem vedno na sadni dan jedla za kosilo, popečeno mešano zelenjavo ali pa kakšno solato, normalno zabeljeno. Lp tuna

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

6. okt 2005 9:36

Živjo Še jaz na kratko. Goga, Claudia nista sami tudi jaz sem danes na sadju. Poizkusita kakšen recept iz Rinine knjižice za kosilo. Sama sicer nikoli nisem kuhala po njej, je pa moja mama, ki je en dan pred mano (torej je včeraj imela sadni dan) naredila polnjena jabolka, ki sem jih jaz imela namesto sladice za večerjo. Bile so čudovite. Zdaj bom tudi sama večkrat poizkusila kaj predvsem na sadni dan, ko bom imela že dovolj samo sadja. Vsekakor pa to še ne bo danes. :) Za zjutraj imam jabolko, za kosilo grozdje z malo oreščki, in potem verjetno spet grozdje. Ker še kar močno odvaja, sama pa imam občutek da mi voda malo zastaja. Sem včeraj že pila odvajalni čaj, pa še ni skoraj nič boljše. Punce imam tako rada grozdje, da moram še zdaj izkoristiti, ko nam je še na voljo. Zdaj pa držite pesti, grem iskat službo. LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti