Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

5. okt 2005 14:14

BojanZ, daj si zdravi svoje komplekse kje drugje, kot na našem forumu. Bi šlo? Pa 4,5 m do konca? bonaca

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

5. okt 2005 15:19

marjanca45 - 61,5 kilogramov je zame več kot bi hotel - velik sem 165 cm! Velik:165 centimetrov Težak prej: 67,5 kilogramov Težak po enem mesecu diete: 61 kilogramov Cilj za konec diete: -10 kilogramov Kaj je tukaj tako čudnega??? bonaca kompleksov pa nimam! Bonaca 4,5 (meseca) = 1 mesec diete in še dva meseca diete pa še trije nadaljevalni del - kaj je tako nejasno? 90 dni diete in 90 dni nadaljevalnega dela?? = 180 dni to je 6 meseceov!!! Nikogar nisem imel namena zafrkavati!?!?!?! Lep pozdrav vsem, Bojan Z.

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. okt 2005 15:36

Hojla! O,glej glej,še enga fanta smo dobili medse. Lepo,lepo!Sam,Bojan,da te ne bodo z povečevalnim steklom iskali po svetu! Marjanca,ti si en dan kar privošči požrtijo.Sej sploh ne boš mogla pojest toliko kot si zdaj misliš,da bi lahko.Ampak le glej,da boš imela prosto pot do wc školjke. Tole vreme ga pa zdaj že resnično biksa.Ne neha,pa ne neha deževat. Migla,prav z veseljem bi ti dol v Egipt poslala nekaj oblakov,da bi te mal shladilo. Mejte se lepo,se grem mal z matematiko ubadat! Marjetka cvetka

Nenya  

član od: 12.9.2005

sporočila: 11

5. okt 2005 15:45

Lep pozdrav! Za mano je naporen dan, upam da je bil pri vseh vas drugih manj. Še enkrat bi prosila če je katera, ki je trenutno na vzdrževalni naj mi prosim pomaga z nasveti, ker jaz sem čist zmedena. Razumem da se ene že zelo dolg tuki dopisujete in da težko sprejmete nove, ampak ta forum naj bi bil tudi za to da nam "novim" pomagate z nasveti o dieti. Vem da se pogovarjate o mnogočem in mate skupne sestanke in se bolje poznate, jaz vas pa prosim za nasvete in upam da se bomo spoznale tekom še teh 3 mesecev (če ne bom šla 2 krog). Res lepo prosim pomagajte mi z nasveti že tako sem po 3md z minimalnimi grehi izgubila manj, kot sem pričakovala (nisem med tistim, ki nimajo veliko kil za izgubit). Zdaj pa se bojim da se mi bo strgalo in se bom nažrla na način "marjanca45" ker je tolk stvari k se mi luštajo in vse prejšnje "trpljenje" bo šlo v nič. Tud to me zanima ali ste opazile da je na vzdrževalni v 6 dneh le en sadni in en oh dan na pribl 2 B in 2Š, ne razumem zakaj. Ta navodila v knjižici so mal čudna. A moram sledit nijhovemu zaporedju pri kosilu, pri večerji pa ne? Ali res lahko poljubno kombiniram? Čudno je tudi to da je en dan za večerjo jogurt z žlico kosmičev, en dan pa lepinja z popečenimi malancani ali bučkami in z najljubšo omako, jest nič več ne razumem. Bojan Z dobrodošel, če so tvoji nameni pošteni ti bomo pomagali po najbolših močeh. Lepo se imejte. Nenya

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

5. okt 2005 17:11

Nenya, marjetka hvala, hvala LP Bojan Z.

bonaca  

5. okt 2005 17:26

BojanZ, če si resničen in resnično naš, seveda dobrodošel. In če boš rabil nasvet ti ga bo sigurno katera izmed nas dala. Le tako čudno si napisal, da tvoji nameni niso izgledali čisto resnični. Nenya, kakšen nasvet bi potrebovala v zvezi z vzdrževalno dieto? Po moje je potrebno delati in hraniti se tako, kot v času diete, le da si vrstni red prehranjevanja lahko določaš sama. Vsaj tako sem delala jaz. Se pravi, če se mi je zahotelo jesti 4 x zapovrstjo meso, sem ga tudi jedla, ali pa 4 x testenine, ali pa... A te zanima kaj drugega? bonaca

Nenya  

član od: 12.9.2005

sporočila: 11

5. okt 2005 17:59

Bonaca, ravno ta zaporedje me zanima, v rini je tako da so 2B dneva 2Š dneva 1OH dan in en vitaminski dan, tko je pri kosilih. Večerje pa so po želji, ampak verjetno ne morem vsak dan jesti torte in piškotov al pa sladoleda, a ni tko? A je kava z mlekom dovoljena? A si se receptov držala, ker v rini je tudi mešanje B in Š - njoki in podobno, to me mede Nenya

bonaca  

5. okt 2005 18:10

Ja, torte in piškotov ne jesti vsak dan, če ne se nam boš kmalu pridružila še na kakšni 3md. Jih poznam kar nekaj, ki so se začeli prehranjevati po končani 3md enako kot pred njo. Rezultat je bil: vsi izgubljeni kilogrami povrnjeni in to v 3 mesecih. Seveda je bilo poleg normalnega prehranjevanja tudi prehranjevanje s kaksi in čokolado. Tako ne gre. Sem že napisala v forumu, da so rekli, da se je potrebno na takšen ali podoben način prehranjevati še eno leto, šele potem naj bi organizem zaznal presnovno spremembo in bi se morda lahko pri prehranjevanju malce sprostili. Sama sem se prehranjevala po končani dieti podobno kot med samo dieto, le da sem si sama določala zaporedje dnevov. Če pa se mi je kdaj zluštalo pojesti meso in prilogo, pa sem to tudi naredila. Ampak res redkokdaj. Večkrat sem se pregrešila le pri sladoledu - tega sem rada pojedla namesto večerje. Pa tudi alkohola se izogibam. Sicer popijem le kakšno pivo ob pici in šampanjec ob novem letu. Saj bo še prišla na vrsto kakšna pica ob drugi priliki, pa kakšno novo leto bomo še tudi doživeli. bonaca

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

5. okt 2005 18:13

Drage suhice in suhci! Danes je pa res zabavno na forumu - šele sedaj utegnem brati, ker so se obiski preko dopoldneva do sedaj kar vrstili. Jaz imam tako kot Goga in Helena45 in še nekaj drugih (kot berem) OH dan, torej nam je to šele tretji dan - za sedaj nekako gre. Moža sem s hčerko poslala ven na pico, sama pa sem si privoščila slano pecivo in solato - ni bilo časa (niti prave volje) za kuhanje. Sedaj sem še sama in čakam, da se vrneta, ker sem ponovno spekla jaffa biskvit in se ga kar veselim zvečer. Jutri pa sadje, za moža pa jota od torka, ki je ni do konca pojedel. Bo že moral, ni kaj - dieta ima prednost, a ne? Pa saj mi daje podporo in se nič ne protivi. Danes sem dobila fotokopijo rininih receptov in moram malo pregledati. Zanima me, če se jih natančno držite, ali si prilagodite, kar pač imate doma? Prijeten večer vsem Dušanka

bonaca  

5. okt 2005 18:21

Dušanka, jaz kuham tisto, kar imam doma, oz. kar si tisti dan želim jesti. Sama sicer nisem imela 1. Rinine knjižice receptov pa je tudi šlo. Čestitam tebi in možeki k dobri volji, saj je tudi od tega odvisen uspeh. Le naj nas podpirajo naši domači! Pa lep dan! bonaca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti