3. okt 2005 13:39
Živjo! Bonaca kot sem rekla. Vsak je svoje sreče kovač. Vsak zase ve koliko in kako .... In glede na to spremlja svoje odločitve. S sporočilom nisem mislila nič slabega, le pomagat, ker mi nekako tvoj post ni ravno zvenel kot priznanje zavednega greha. Prej bolj kot vprašenje, če je tekšna kombinacija dobra. Marjanca upam da bo "kabel" čimprej zamenjan. Držim pesti za net in ta vodni dan! Nenja vztrajaj na pravi poti, ker te hitro spet potegne nazaj, še sam ne veš kdaj. Malo po malo, dodatek tu in dodatek tam,..., saj to se pa res ne more poznati. Verjemi še prehitro se pozna. Dušanka tudi jaz se strinjam z Olino. Ne le to, da je jota kuhana v vodi, ki ostane od mesa veliko bolj mastna. Baje da se beljekovine pri kuhi raztopijo in tako jih vsebuje tudi voda, ki ti ostane od kuhe. Zato naj bi na B dan jedli govejo juho , na vse ostale dni pa juho z zelenjavno osnovo. Clavdia12 tudi jaz sem na Š dan mešala med sabo. Ker obožujem Š, sem si navadno privoščila vse v enem ( rižiro s koruzo, fižolom in grahom). Zdaj pa še moje priznanje! Tudi jaz se vam danes pridružujem!!! Zdaj pa zares! Prosim pomagajte mi, ker mi nekako ponovni štart ne uspe. Prejšni teden sem izvedla 1,5 dietnega dneva. Do Š-večerje, ki pa seveda ni bila Š ali pa tudi. Kam že spada riževa čokolada???? :)) Dosti heca! Za večjo motivacijo sem si spet pričela pisat dnevnik in pripravila tabelo kamor bom vpisovala statistiko.Za enkrat sem še dobro. Za kosilo bo špinača in jajce! Za večerjo verjetno tunina solata s kislimi kumarcami in paradižnikom, ker jo neizmerno obožujem. Se pa strinjam, da se hitro privadimo drugačnemu okusu. Jaz si nikoli prej nisem delala toliko različnih solat in v njih tako uživala, kot zdaj. Zelenjaven riž pa je zdaj neizmerno dober tudi ostalim dr. članom. l Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.