29. sep 2005 9:24
Pozdravljeni vsi skupaj!
Jaz sem še tu in še vedno veselo na dieti,danes imam sadni dan!
Ja,Marjanca,kar vse tri mesece mislim dat skoz.Pa,zakaj pa ne.Trenutno sem zelo motivirana in dobro vem kaj me čaka.
Lanes,včeraj sem bila cel dopoldan v Celju,sem peljala hčerko k ortopedu.
Sem srečala Tuno,ampak je bilo časa za samo nekaj besed.Tuna,sva s punco vse uredile,končali sva pa ob dveh!Grozno mi je takole hoditi po bolnicah,to čakanje te res ubija,pol pa iz Celja direkt v službo.Noro!
Picika,tebe se pa še spomnim.Kajne,kako težko je obdržat te novoizgubljene kile.Res se je treba trudit.
Egiptčanka Migla,lahko ješ za zajtrk vedno eno vrsto sadja in za škrobno kosilo samo krompir,ampak,ali se ne boš potem preveč naveličala diete,če boš jedla tako enolično.Mislim,da je kar dobro jesti zelo raznoliko hrano,ne vedno ene in iste stvari.
Smile28,saj smo tudi drugi opazili,koliko novih vas je in vsem želim veliko uspeha pri hujšanju.Kostanj pa jej na š dan.
Beba,tvojga pa najbrž skrbi,da te kateri spelje.al pa ga je strah,da ga boš preveč ožulila.
Tejčica,glavo gor,mi bomo držali pesti zate.Upam da ti bo uspelo obdržat službo,če pa ne,sem prepričana,da boš kaj kmalu našla še boljšo.Drugače se pa namesto z hrano ukvarjaj z hčerkico,prinesla ti bo veliko več zadovoljstva,kot pa basanje.Ko te bo naslednjič prijelo,da bi odprla hladilnik,ti kar pobaš punčko in jo pelji ven na sprehod,na kakšno igrišče in videla boš,da boš mal pozabila skrbi ko boš videla njen srečni obrašček.Otroci nam dajejo moč in njihova ljubezen ja tako neizmerna,da lahko zaradi njih premagamo še tako visoke prepreke.
Helena,no,ne ga nam tako lomit.Kdo nas bo pa zjutraj zbujal tule na forumu.Sej pride dan,ko imamo vsega dovolj,a je že naslednji dan spet sončno vreme.
Claudija,je vodni dan uspel?
Nenya,nisi edina,ki obožuje arašide.Men so odlični tisti neslani arašidi,ki so praženi brez olja in jih tudi mimogrede pojem celo vračko.
Joj,tako sem vas brala,da sem pozabila zajtrkovat.Se že bašem z banano.Danes sem sadna.
Vanesa,če se ne motim,sta danes tudi s tvojim sadna.
Bobby,čestitke,le tako naprej.
Goga,tudi ti ponovni začetek.Tokrat se ne damo,kajne!
Rožica,si še z nami!Kako ti kaj gre?
Ksusta,kako zdaj,si imela včeraj oh dan.Napisala si s dan,to je sadni dan.Če si imela oh dan si jedla prav in če ti ni do sladkarij,tudi velja za večerjo sadje.Ampak na jedilno čokolado pa ne bi smela pozabiti.Na oh dan za večerjo bi morala pojest rebro jedilne čokolade in verjemi mi,že marsikatera je bila čisto pikasta,ker je ni jedla in je bilo takoj bolje,ko jo je začela jest.
Mejte se lepo!
Marjetka cvetka