4. okt 2005 10:06
Ja danes je pa res en turoben dan, meni se je že zjutraj vse na glavo obrnilo, saj sem v službo namesto 15 minut vozila skoraj eno uro in pol...me je kar glava začela boleti. Tole vreme nam pa res nagaja.
Helena 45 tudi pri meni čez dan dieta laufa, zvečer je pa krizaaaaaa, sem si pa na mizo postavila jabolka in sveže grozdje, tako, da sedaj, če je res huda kriza to jem...vse ostalo pa pustim pri miru. Marjetka Cvetka hvala za recept za ričet, zagotovo bo na jedilniku naslednji škrobni dan, danes imam namreč joto, smo včeraj toliko o njej pisale, da sem jo zvečer skuhala, pa vidim, da nas ima danes kar nekaj joto na jedilniku. Robi...bravo minus 6,5 kg je kar veliko za en mesec...le tako naprej.
Joli verjamem, da si malo depresivna v tem vremenu, kdo pa ni...pa še cel teden bo takšno. Ti si kar vzemi čas in razmisli kako naprej, iz lastnih izkušenj vem, da dokler nisi res 100% prepričan, da boš shujšal ne gre...začneš že, potem pa to traja enkrat par dni, enkrat en teden....meni se je to vleklo celo leto...kile so šle pa samo gor!! Upam, da bo tebi prej naredilo klik v glavi...dobro veš, da smo tukaj, da si pomagamo in se vzpodbujamo.
Kususta1 jaz sem danes zjutraj naredila 30 trebušnjakov, pa sem mislila, da me bo pobralo...res se moram malo več razgibavati...hči se mi je pa zraven smejala, ker ona za ogrevanje pred treningom naredi za šalo ene 200 trebušnjakov. Sem ji obljubila, da do novega leta tudi jaz pridem do 200.
Veronika čestitam za vodni dan.
Vse ostale pa veliko volje in energij in veselo klestenje kilogramov.
claudia12