9. sep 2005 13:06
Čao punce!!
MIcl, tudi v šoli hujšanja oziroma po njej se je potrebno veliko gibati in imeti urejeno pri prehrani, če tega ni .... Poznam kar nekaj žensk, ki so to dale skozi. Pa kar pogumno, saj bo šlo.
Luthein prav tako meni ne gre v drugem krogu tako kot v prvem, se pa tolažim da bo že napočil dan, ko pridem na težo, ki sem si jo zadala.
Vsak dan grem na orbitrek cca 20-25min (ta teden imam izredno voljo), kontroliram pulz ker ne potrebujem mišic. Ni vrag da ne bo šlo, kljub malim pregreham. Zgubila sem 4kg, danes je moj 20.dan-sadje.
Marjanca45, da ne bi zdržela drugega kroga ne govori. S toliko volje kot jo imaš ti, bi sigurno.
Sem pa sama zelo obremenjena s temi shujševalnimi (peto leto), tako da mi mož in sodelavke pravijo da sem že malo.... Skačem na vago vsak dan in čudim se samo, da že nisem obupala v dneh ko se nič ne premakne teža dol. V glavo si zabijem en teden nič vaganja, pridem v kopalnico pa že tišim svoj telešček gor.
Glede mojih piškotkov, ki mi kar zdrknejo v grlo (sedaj sem malo bolj pridna) sem se pozanimala. Rečeno mi je da mi manjka mineralov, naj imam doma korenje in ga ob takih "težkih" trenutkih zobam kot zajček.
Laneno seme zmeljem v mlinčku za kavo in ga dam dve žlici med jogurt, seveda je to prekršek, pa kaj.
Imejte se lepo
beba