Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

8. avg 2005 8:35

Marjetka cvetka, s sprehodom ni bilo nič, saj je naš mali predolgo spal pa še obisk smo potem dobili. Saj se zdajle spet kaže sonce in bomo šli kar dopoldne na sprehod. Orehovih palačink pa po moje ne bom jedla enih 10 let nič, ker mi je bilo po dveh že tako slabo, da sem mislila da bom bruhala. Saj so ble dobre ampak... Uživajte v tem "prekrasnem poletju"!!!! Helena45, pozdravljena! Želim ti veliko mero vztrajnosti in sigurno si na pravi poti do uspeha! Sporočilo je spremenil(a) kokos dne 08. avg 2005 08:37:31

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

8. avg 2005 8:41

Hojla! Kakšen mraz je zunaj!Brrrrrrrrr! No,vsaj sonce sije in upam,da se bo kmalu ogrelo,za vsak slučaj sem si pa že bundo pripravla! Se je pa vsaj fajn spat dalo,ker ni bilo vročine! Ok,grem jaz zdej na en čajček! Marjanca,dober tek ob paradižniku! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

8. avg 2005 8:58

Hojla, oh komaj sem zdržala vikend... sem sicer pridno ločevala in bila dva dni na proteinih....ribicah (postrvi in lignji na žaru z zeleno soalto) in v nedeljo na zelenjavi..... melancana in paradižniki v omaki in kumarični solati.... Danes pa sadni dan in mraz... kar strah me je, da ne bom preveč lačna. Je pa fino, ker čutim, da je trebušček prazen in ni napihnjen. SUPER. HVala bogu že sonček sije v mojo pisarno, ker bi bila drugače res kriza. Ta teden je na obisku moja študentka, zato bom bolj malo na Lentu, ampak sva se odločili, da si bova kakšno sončno popolde privoščili čofotanje na Habakuku. Potem namreč spet odleti naprej... kaj hočemo mladi morajo naprej... Prijeten začetek tedna vsem, Maša

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. avg 2005 9:25

Maša, če te bo lakota zelo mučila, si privošči kakšno pest študentfutra - rozine, lešniki, madlji... Mene zelo uspešno potolaži in nisem nič lačna. Pa banane jem edino na sadni dan. marjanca45 Sporočilo je spremenil(a) marjanca45 dne 08. avg 2005 09:25:38

masenka  

član od: 14.8.2003

sporočila: 170

8. avg 2005 10:46

Marjanca, hvala..... ker sem zares lačna....fulll je hladno in telo hoče kalorije grem na sprehod do prve trgovine do malo suhe sadne hrane... pozdravček Maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 08. avg 2005 11:10:30

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

8. avg 2005 11:13

Pozdravljene suhice! Kako ste kaj? Jaz sem dobro, tudi kar se kilogramov tiče. Pridelala sem 0,8 kg, za kar pa se ne sekiram preveč, ker bom poskrbela, da bodo hitreje odšli kot so prišli. :) Tudi cm so še na iztem, kot pred dopustu, le okrog trebuha je eden več. Drugače pa lahko povem, da sem se imela super. Kar pa se hrane tiče, se sploh nisem pazila, čeprav sem si vzela zraven sestavine zase, da bi se čimlažje držala. Seveda pa je dobra stvar vsega, da imam zdaj doma zalogo in lahko pričnem z vojno proti temu kilogramu! Zdaj grem pa pospravljat, prat, .... Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

8. avg 2005 12:37

Rožica, dobrodošla v podopustniško kruto realnost. Za tisto slabo kilco se res ne rabiš sekirati.Glavno, da ti je bilo fino in da si si napolnila baterije. Še kakšna 2 tedna, pa bomo vse spet ena velika družina, skupaj v dobrem in slabem in z lepimi spomini na dopust ter pričakovanji o naslednjem, ki ga pa žal še ne bo tako hitro. Ampak bodo pa vikendi, pa kak praznik kot npr. danes teden, pa bomo preživeli. Danes se mi tako vleče dan. Nič se mi ne da. Knjigo bi brala............. marjanca45

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

8. avg 2005 13:16

hvala vsem za "zdravilne" besede. domači "Uhljek" je malo pomagal, kljub vsemu grem jutri na soočenje k zdravnici. danes smo 8. avgusta in jaz pijem čaj. in to zato ker me zebe kt cucka! tud jaz sem na sadju. prav al ne prav, "pojelda" sem eno vročo quick gobovo juho. pa če mižim da je goba zelenjava.... ne jemljem to za ne vem kak greh. ja, ljudje okoli mene so vsi nekako "vneti". komaj čakam da pridem domov in si omislimše kako tooplo sadje in zelenjavo, pa se mi žal obeta podaljšan delovnik. groza. pa kdaj hudiča se je začela jesen???jaz imam še pa dopust v planu! masenka, kako napreduješ? vidim da sva na istih dnevih... naj vam bo toplo... tabina

Clek  

član od: 17.1.2005

sporočila: 33

8. avg 2005 13:50

Ojla! Če jeste ananas a to jeste iz konzerve ananas ali svežega? Bi ga kdaj dala na sadni dan. Danes sem na 14 dnevu diete in sem izgubila 2.3 kg. Gre ampak počasi. A se je katera prehranjevala po tej dieti in nosila pod srcem še en srček? Upam, da ne škodi, saj jem vsak dan obilo zelenjave in še sadje povrhu. Pa še nekaj me zanima kako je s tem, če postaneš lačen med obroki pa nočeš narediti kakega velikega greha a lahko poješ kak kos sadja? Lep dan še naprej pa čeprav je mrzel, no sonček pa se je le naredil. Clek

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

8. avg 2005 14:42

Pozdravljena dekleta. Malo krize dopoldan !!!! Sedaj sem jedla ribe in zeleno solato. Joj, kako je lepo, če nisi lačen ,odreči sem se morala krem šniti. Bojim se večera. Hvala za dobrodošlico,forum je zame nekaj novega ne me kam poslat,če sem dolgočasna Ste prijetne punce Jaz sem malo na tleh. HVALA,ker mi stojite ob strani. Lepo pozdravljeni!!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti