28. jul 2005 8:40
Dobro jutro, oziroma že dober dan vsem! Da se še jaz malo oglasim. Francka mi je dala mislit s tole dieto. Še vedno pa sem v dvomih, če so bili vsi zdravstveni problemi res posledica te diete, res pa je, da se vsako telo odzove na svoj način. Pri tej dieti je prehrajevanje tako različno, da se mi zdi, da je še najbolj prijazna od vseh diet. Pri količinah je pa tako, da več kot najesti se ne moreš. Količine, ki so predpisane jih zelo težko poješ, tako da si sam prilagajaš, koliko boš pojedel. Sama sem se pogovarjala z dvema zdravnikoma, pa sta oba imela samo pozitivno mnenje o tej dieti. Eden od njih je celo sklesal nekaj kil s to dieto in priznal, da prvič v življenju ni bil lačen, ko je bil na dieti in se je počutil zelo dobro. Njegov problem je bil v tem, da je hud mesojedec, pa mora imeti meso vsak dan na jedilniku, tako da si je priredil to dieto tako, da je imel večkrat za kosilo meso in zelenjavo. Meni še kar uspeva obdržati kile na istem nivoju, kot sem jih sklestila. Mi pa neznansko dišijo sladkarije, tako da se moram pazit, da jih preveč ne uničim. Prižgite klime tisti, ki jih imate, drugi pa pejte v senco. Pravijo, da bo spret vroče. Čauči! Gobica