Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

3. jul 2005 10:54

Zdravo punce (moški del se sploh ne oglaša več) Jaz sem tudi tukaj, samo bolj malo na računalniku....imam knjigo v roki, ker je jutri še zadnji izpit, preden grem na morje. Se vidi, da naše Marjance ni tukaj, ker je takšno zatišje, jo kar malo pogrešam...vsako jutro sem prebrala njena sporočilca in dobila ogromno volje, energije iz njih. A ste tudi vse ostale že čisto dopustniške?! Javite se malo, vsaj tiste ki ste še doma... Skozipadalice, kako je bilo na pikniku? Kaj si ugotovila, se lahko upreš hrana oz. si lahko postaviš neko mejo? Meni nekako uspeva, sicer bi lahko bila še bolj pridna, ampak že to je kar v redu, da zadnjič s piknika nisem odšla preveč sita, ravno prav (no kakšen košček mesa manj tudi ne bi bilo nič narobe). Knjige me zopet kličejo, vendar grem sedaj na sonce, da dobim še malo barve pred morjem, d ane bom bela kot mleko... Lp, maychi

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

3. jul 2005 16:05

Marjetka cvetka, tudi moja malenkost je še tukaj (oz. še vedno moja debelost). Odgovarjam ti malo pozno, ampak sin je dolgo spal, potem pa smo delali kosilo (kanelone s kašo in mesom), kar ni bilo ravno preveč po pravilniku (imam Š dan). Tako sem se najedla, da bom danes samo še mešano solato, da ne bodo grehi prehudi. Res je, kar si povedala, da gredo v 2. krogu kilogrami počasneje dol, meni do sedaj še niso, če ne štejem tistega večjega viška pred začetkom druge diete. Danes je 14. dan, tako da vidim, da dnevi kar minevajo. Glavna rekreacija je še vedno kolesarjenje, zato zmorem vedno daljše razdalje. Včeraj sem načrtovala plavanje, ampak vreme ni bilo primerno. Ali so ti neurja povzročila kaj škode na vrtu? Jaz imam samo balkon in takrat pospravljam in zapiram šipe, saj je bakon zastekljen zaradi hudih vetrov, ki so na naši strani bloka kar pogosti. LP riba-ribica

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

4. jul 2005 6:42

POzdravljene punce, tale vikend ste pa bile strašno aktivne, sploh niste imele časa pogledati tule gor. Vikend je bil res lep ne prehladen in ne prevroč, nekakšna zlata sredina. Jaz sem začela z rekreacijo, kot sem si obljubila, sicer sem danes kot pohabljena...ampak to se tako pozabi. V soboto sem gnala svojo družino na "sprehod"cca 10 km. Ampak otroka sta bila zelo navdušena ker sta za nagrado dobila hamburger, sicer to ni najboljša nagrada ampak kdaj pa kdaj si pa lahko tudi ona dva privoščita, kaj ne. Sin mi je že rekel, da bova sedaj šla vsaki dan hodit...Ja otroci...so zelo brihtni?Včeraj smo bili na letalskem mitingu, kjer sem si privoščila kar 2 sladoleda, ampak sem jih zvečer tudi spravila ven. Smo 2 uri igrali" beach volley". Od tle tudi moje bolečine na rokah(od udarcev žoge), pa tudi koleno se nekaj oglaša. Danes pa bom šla malo na rolerje. Še prej pa moram oddelati mojih 8 ur. No punce uživajte današnji dan. By,By tuna

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

4. jul 2005 8:21

dobro jutro tud od mene, nekdo bo moral prevzeti cheer leaderstvo zdaj ko marjance ni, sice bomo vse dobile izgubljene dekagrame nazaj :( moj vikend je bil polomija. pojedla sem (res da dokaj nizkoklaorično) mešanico vsega, pa se danes počutim kot balon. tuna, si bila pa pridna. mi smo lani bili veliko aktivni na teh področjih...očitno se pozna leto razlike v starosti ;) res sem grdo grdo lena za rekreacijo. imam velike plane za čas dopusta...od jutranjega teka do večrenega rolanja, vmes pa seveda plavanje - d ame sliši mož, bo počil od smeha. ponavadi se samo kotalim iz hrbta na trebuh in pražim na soncu :)) Maychi, nič ti ne zavidam. na dmano še vedno visi nočna mora študija, pa čeprav je preteklo kr nekaj vode od takrat... je pa po svoje to zelo lep čas, ker znamo bolj uživat na koncu zasluže ne počitnice. Sicer pa bo kmalu konec izpitne mrzlice, kajne? nič. punchka lepo skrbi za nas... in našo slabo vest. bo treba tekaške superge nataknit ;) zdaj pa prste razgibat. delo čaka :( tabina

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

4. jul 2005 9:18

Jutro. Ravno sem popila jutranjo kavico. Ja Tabina vsak čas bo konec izpitnega obdobja, jaz imam še samo danes, ampak da je kriza še večja imam popoldan!?! Jutri pa na morje!!!!! Komaj čakam....no prej bom pa še morala vse prelikati in spakirati....to bo moja današnja "rekreacija". Tuna, otroci hitro "naštudirajo", kaj se jim izplača...pa čeprav morajo ne vem koliko ur hoditi pred tem. A si bila slučajno pri zdravniku ali kjerkoli zaradi bolečin v kolenu? Mene takoooo grozno boli (in to pri mojih 25 letih!!!)....včeraj ko sem odtekla svojih 5 km, me je nekajkrat tako začelo boleti, da sem mislila, da bom morala končati...ampak potem je bolečina kar naenkrat popustila, ampak se je zopet pojavila-v celem krogu sigurno kakšnih 5krat. da ne govorim o tem, kako boli ko grem po hribu navzdol.... Groza. Lepo se imejte, grem še malo v knjige pogledat. maychi

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

4. jul 2005 9:46

Živjo vsem starim in tudi novim! jaz sem sicer že med vikendom brala, ampak sploh ne pridem skozi, ker se je toliko nabralo med tem, ko sem jaz brcala na kolesu po furlaniji. Bilo je super, le komarji so me malo preveč popikali in ta zadnja je nekaj dni bolela, ampak to je že mimo. Jaz imam še en mesec do konca in sem tudi začela razmišljat, kako bo potem...malo razmišljam o Montignacu, ampak ne vem...mogoče bi pa vseeno do dvanajstih sadje...no saj je še en mesec za premislit...Jaz sem si tudi zadnjič kupila eno poletno obleko in se res fino počutim, čeprav imam tudi jaz še kako tajno zalogo za slabe čase...počasi se daleč pride-baje :o). Čez vikend sem bila na pikniku in na enem rojstnem dnevu, na pikniku se je ena prijateljica zaročila, pa sem bila tako vesela, potem sem pa začela razmišljat da postajamo veliki, eni se poročajo, odseljujejo od doma in eni imajo otročke...tukaj na forumu pa nekaterim otroci že tudi po malem uhajajo od doma....to so vse lepe stvari. Nič dosti filozoforanja, imejte nadvse lep dan!! Sarica

GOGA VRHOVŠEK  

član od: 20.4.2005

sporočila: 54

4. jul 2005 9:58

Živjo! Danes praznujem 30. rojstni dan in imam ravno sadni dan, tako da sem že včeraj papala torto in praznovala z veselo družbo. Imam eno vprašanje: a so vam tudi kile stagnirale na začetku hujšanja? Jaz se približujem 3.tednu, pa sem šla samo 1 kg dol! Groza in strah!!! Ful vas je dobro spremljat... Sama grem na dopust konec meseca in kar ne morem dočakat. Takoooooooooooooooo daleč se mi zdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lp, Goga GOGA VRHOVŠEK

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

4. jul 2005 10:09

Goga vse naj, naj, naj pa upam da boš orng zapila svojih 30. let. Daj za en dan dieto na stran. Se splača, saj si samo enkrat stara 30 let. Jaz sem v prvem mesecu shujšala 5 kg, v drugem 2, zdaj pa sem skoz na enaki kilaži. Je pa čisto odvisno od tvojega telesa kako sprejema tvojo dieto. Skratka ne obupaj. Sej bo šlo slej ko prej dol. Lep sončen dan želim tuna

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. jul 2005 11:07

Hojla! Me veseli da ste se tukaj!Res je kar nastala praznina,kar je šla Marjanca na dopust!Upam,da se ima zares lepo. Goga,vse najboljše za rojstni dan,naj se ti uresničijo vse želje in naj ti kile kitro kopnijo! Jaz sem pa dva dni žrla ko pujs,zdaj me pa vse tišči.Ampak v teh mojih dveh grešnih dneh sem pridelala samo eno kilo,kar je kar v redu.Danes bom bolj na sadju in zelenjavi,jutri imam tako sadni dan,v sredo me pa čaka tretji vodni dan. Ribica,moj vrt je čist vredu,bom šla zdejle nabrat zelenjavco,da si skuham eno juhco.Kile pa grejo v drugem krogu res bolj počasi dol,men sploh nikamor ne grejo,sam pet sem jih spravla dol,se pa ne sekiram,ker mi tudi gor ne grejo,(razen ta kilca zadnjih dveh dni)tako,da pridno držim težo. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

katalonija28  

član od: 27.6.2005

sporočila: 18

4. jul 2005 13:05

ogledala slike...in WOW...večina vas je začela tam, kjer nameravam jaz nehat....punce...kapo dol! vseeno pa sem se odločila, da se tudi jaz pohvalim s kako slikico, samo sistem moram še obvladat in se poslikat. jaz danes sadjarim, jutri pa drugi vodni dan in sem že danes za jutri lačna:( katalonija28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti