3. okt 2005 13:04
Živjo!
Zelo ste pridne,toliko ste napisale čez vikend,da sem komaj prišla skozi.Čez vikend mi je nemogoče prit na internet, je stalno zaseden,ko pa sem ulovila nekaj prostih minut in napisla post, me je sesulo,sem kar voljo izgubila.Ko pišeš post ne smeš obračati strani?
Bravo Nataša,zeeloloo lepa številka-13,sigurno je počutje veliko bolj lahkotno kot prej .Kar tako naprej.
Dušanka in Helena 45 dobrodošle ,veliko dobre volje in veselja ob izgubi kg!!!
En teden diete je za mano,kar hitro je minil,najbolj pa sem vesela,da sem 1,8 kg lažja.Ni slišati veliko,na počutju in na hlačah pa se pozna.Danes zjutraj pred službo pa sem si privoščila še 20 minut orbitreka,jutri bom malo podaljšala,a za prvič je bilo kar dovolj.
Zaenkrat gre še brez greha,čeprav sem v nedeljo cedila sline,ko sem panirala sir za družino.Kako je lepo dišalo.Pa sem rekla NEEE in si pripravila polnozrnate špagete z bučkami in solato.Ko sem zraven ostalih članov jedla,pa me njihove dobrote sploh niso več ganile.Za večerjo pa sem spekla štrudel,mmm je bil dober.
Ksusta1, tudi sama skušam pri tej dieti vključiti Montignaca,ne jem teh stvari kot si jih ti naštela,ne razumem,kako pa je s stročjim fižolom,se ga sme jesti na B dan ?Nekaj me pa še zanima,ali zraven B kosila jeste tudi kruh,vem da se ga sme,samo ne vem kakšna je kaj praksa s tem.Se pa strinjam z Tuno in Rožico,treba je jesti tudi med dieto,drugače bomo po dieti samo še od zraka živele,če bomo želele ohraniti težo.
Clavdia 12,jaz v joto dam krompir in fižol skupaj in v prvem krogu mi je šlo lepo dol,7kg do prvega vodnega dneva.
Marjanca 45,zelo si pridna za rekreacijo,vendar kolenčka pa kar malo prišparaj,ko te začnejo boleti.Blečina je signal,da je nekaj narobe .Vsako siljenje lahko privede do večjih in resnejših poškodb,kolenske vezi je najprej potrebno utrditi,šele potem se lahko podvržeš naporu.
Marjetka cvetka,berem,da si zelo pridna,danes pa veliko sadja,a ne?
Šef me kliče,moram končati,kljub dežju prijeten ,smeha poln dan,saj smeh je pol zdravja.
lp
maza