12. sep 2005 21:03
čAO! Po dobrih petih meseci se vam zopet oglašam.Vidim da ste zelo pridne za hujšanje in za pisanje. Opažam da vas je še kar nekaj ki ste bile prisotne tudi v mojem prvem krogu.Jaz po dijeti nisem imela večjih problemov z vzdrževanjem teže še celo dva kg sta padla dol po dijeti.Je pa res da sem se še naprej držala pravila da sem dopoldne jedla samo sadje,nekaj časa sem še ločevala živila potem pa sem počasi začel normalno jesti kombinirano, pa moram reči da se mi to ni poznalo na teži edin količine pa so bile en krožnik za kosilo in pol manj za večerjo.Pote pa se je zgodil dopust in katastrofa.Na dopustu sem bila v Srbiji in ker se tam dobro je in pije so začeli kilogramčki rasti ampak drugače tudi nibilo mogoče saj smo pjedli enormne količine hrane in sem nehala dopoldne jesti samo sadje .Trije obroki so bili praktično kuhani zvečer pozno pa še kakšen roštilj. No sedaj pa se vam bom pridružila v drugem krogu da spravim te dopustniške kg in še nekaj tistih ki so mi ostali po prvem krogu.V prvem krogu sem šla za 15kg dol sedaj pa bi rada spravila še10kg,če mi to uspe sem na kilogramih ki si jih jaz želim niso pa mogoče idealni.Tako bi rada pri svoji višini 166 imela 64kg mislim da si nisem zastavila previsokih ciljev in z vašo podporo mi bo uspelo. lep pozdrv" satrim" in novim hujšarcam. jaca