10. sep 2005 0:20
Živjo dekleta. Končno sem uspela prebrat kar ste napisale. Lutrien in Helena upam, da sta uspešno preživeli vodni dan. Sem mislila na vaju in vama držala pesti, da zdržita dan ob vodi. ŽAl vama tega nisem utegnila napisat. Tejčica, si že bolje po vitaminskem dnevu? Le pridna bodi in v posteljo. Mislim pa, da boš morala (tako kot jaz) prej hodit spat, ker sicer ti hitri zmanjka energije. Se mi je že zgofilo. Zadj pa pazim, da me ne zamika ponočevati (brskati po spletu, se pripravljati na službo). Poiskušam čim več opraviti čez dan in več spati. Potrebujemo tudi počitek. Pozdravi se. Joli, kako si pa ti? Tudi mene se je pred dnevi lotil prehlad, a sem ga pregnala. Pijem veliko vode v katero kanem nekaj kapljic limoninega soka. Že tri dni pa zjutraj popijem vodo z medom in limono. Ne vem, eč to smem po tej dieti. Sem pa potrebovala malo energije in želela sem pregnat bacile, ki so me začeli napadati. Sharon dobrodošla med nami. Le vztrajno: Boš videla kako gredo kg dol in kaken dober filing je pol. Ja, Marjanca, veliko zanancev je opazilo, da sem shujšala. Res je dobre občutek. Nisem vajena takšne hvale in pozornosti in mi je kar nerodno. Paše pa. Dobiš pa novo voljo za nadaljevanje in vztrajanje. in res se splača. Malo me je pa res strah, kako bom čez plaba dva meseca po koncu diete znala to vzdrževat. Kako se skulirat, če se bom pregrešila in kako naj spet nadaljujem. Ampak s tem se bom ukvarjala takrat. Nima se smisla zdaj sprašavat. Marjanca, kdaj pa ti ješ riževe vaflje? Ali bi jih smela jaz, ko sem še na dieti in ne le na vzdrževanju teže? In kdaj? Kaj pa je s crispyi? Claudia brez strahu pred vodnim dnevom. Jaz sem ga imela 29. sep. in sem ga uspešno preživela, čeprav sem imela tisti dan tudi zobozdravnika in me je bilo strah, da mi bo delal kaj takšnega, da bom potrebovala injekcijo. Meni je pa dostikrat slabo po injekciji pa če je ali ne. Pa kjub temu pred obiskom pri zibarju nisem jedla. Sej se da. Ampak zamoti se s čim in pij čim več vode. Jaz sem si kozarec vode dal malo limoninega soko. NEkje sem slišala, da tomi maščobe in da zmajšuje slo po hrani. Tuna, načeloma, če ne bo kaj prišlo vmes, kot bi rekla Marjetka cvetka, sem za pohod in druženje. Moja bosta pa imela svoj športni dan. Razmišljam , da bi šla jutri po kosilu nekam hodit alii rolat, če ne bo dež. Se slišiva. JUtri sem na sadju. A je še katera z mano na sadju (4. dan po dieti)? Lepo se imejte, pa lepe sanje. P.s.LUthrien in Helena zdržita še jutri do 12. ure potem pa si privoščita beljakovine, ampak pazljivo, da vama ne bo slabo. Nočko LANES