Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

13. okt 2005 7:45

Juhuuuuu! Men so pa hlače postale malo ohlapne,kakšen lep občutek.Zdaj tudi nisem več vsa napihnjena,kot še pred dnevi,ko sem mislila,da se bom razpočila.Danes bodo makarončki za večerjo pa najraje ne bi nič sladkega,ker me lahko kaj premami in potem ne bo konca. Ja te škotske riti,pa res niso tako lepe,da bi se jih človek ne mogel nagledati,so pa face ti Škoti. No pa korajžno naprej ! Imejte se skrajno ... jesen

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

13. okt 2005 7:54

Jesen privošči si sladico, ker če si jo ne boš danes se ti bodo cedile sline. Danes ti je dovoljena. Pojdi v slaščičarno in si naroči najbolj čokoladno torto, boš videla da ti bo potešila željo po sladkem za nekaj časa. Tako sem jaz delala in sploh nisem imela več želj po sladkem, naslednji OH sem potem ponavadi jedla le sladoled. Ali ni dober občutek ko so ti hlače prevelike? LP tuna

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

13. okt 2005 7:55

Jesen, cm na cm, kilca na kilco, pa boš bejba za umret !!!!!!!!!!!! Vidiš, da se splača vztrajnost. Saj je včasih hudo, ampak potem pa je človek tako vesel, da kar pozabi na vse hudo. Superca za tebe! Sladkarije pa raje kar jej, ko jih imaš na urniku, sicer si jih boš potem zaželela in pojedla takrat, ko ne bi smela in bo še slabše, kot če na OH dan poješ kakšen keks več. Daj si količino, ki jo nameravaš pojesti na krožnik in tako boš vedela, da je to pač to in nič več. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. okt 2005 7:57

Dobro jutro! Tuna,tuna,kaj pa teb po glavi hodi.A so to stranski učinki hujšanja! Si pa faca,ni kaj! Marjanca,jutri pa za vsak slučaj le vzam ene škarje zraven,najboljš tiste vrtne,ker so bolj vzdržljive. Za tako gosto meglo,da bi jo lahko rezal,ali pa še malo dlje................sedi za računalnikom Marjanca in sanja o šmornu z raztopljeno čokolado!!!!!!!! Dober tek ti želim! Danes sem pa jaz na škrobu in se mi lušta nekaj iz krompirja.Verjetno ga bom za kosilo spekla,za vgečerjo pa si bom naredila krompirjevo solato,ki ji bom dodala nekaj kislih kumaric. Encijan,želim ti uspešen ponovni štart. Uživajte! Marjetka cvetka

jesen  

13. okt 2005 8:21

Ja Marjanca bejba za umret pri 46-tih.No pa bolje pozno kot nikoli a ne.Na piškote bi pa morala priti kar k tebi,ker ne vem kje jih imaš spravljenehe,he . Zdaj je volja velika-kuj železo dokler je vroče! jesen

marjanca45  

13. okt 2005 8:28

Marjetka cvetka, že ne vem koliko Š dni jem restan krompir z veliiiiiiiiiiko čebule, pa hren zraven, pa veliko skledo endivije z radičem ( z vročim krompirjem) zraven. In to je vedno v soboto ali nedeljo, ker med tednom ni časa za kuhanje krompirja - je prevelika lakota. Ja šmorn pa res že sanjam........... Samo kje je še večer. Pa saj bom popoldan čistila stanovanje, tako, da bo hitro minilo. Jesen, kaj 46 - tudi jaz jih imam in sem zase prava bejba. Res da malo drugačne vrste kot tiste pri 20-ih, samo volje in energije pa imam prav gotovo več, kot marsikatera mladenka. In to je tisto, kar šteje. Mlada leta in lepota sta tako relativni in minljivi, tiste notranje vrline pa ostajajo z nami vse življenje. Veš, moji keksi so spravljeni " na dohvat ruke", samo, če si rečem ne, to pomeni ne in pika. Zato pa si jih "doziram" na krožnik, da potem ni problema z določevanjme, kateri je zadnji ! marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

13. okt 2005 8:43

Ja to je pa res,ko gledam dandanašnje mladenke,tam od petnajst let naprej.Pa to ja nimajo nobenga življenja v seb. Ve tam mal pod pedeset,pa me mal po štiredeset smo res prva liga,ja pa da ne pozabim še na tiste nad pedeset. Vsaka čast nam,kajne! Marjetka cvetka

claudia12  

član od: 29.8.2005

sporočila: 221

13. okt 2005 8:44

Dobro jutro punce! Kako ste že zgovorne navsezgodaj zjutraj! So vas tle škoti v krilih kar malo razgreli ! Jaz pa zopet skoraj živčni zlom fasala, da sem prišla do službe, ampak me kolona in megla danes ne spravita iz tira...sem proti koncu drugega meseca diete, sedaj mi kg kar stojijo, vendar pa se mi je obseg trebuha in bokov vidno zmanjšal, kar sem ugotovila zjutraj, ko sem po dolgem času hotela obleči krilo, ki kar pleše okoli mene, sem bila zelo presenečena, ker po hlačah se ni toliko poznalo...bom morala malo po nakupih...komaj že čakam!!!!!! Danes imam tudi jaz testenine in zelenjavno omako ter solato za kosilo. Za večerjo pa sploh še ne vem kaj bi, nekako mi sladko ne diši. claudia12

marjanca45  

13. okt 2005 8:51

TAKO JE MARJETKA - CVETKA ! marjanca45

jesen  

13. okt 2005 9:06

A SMO TA PRAVE BABE AL NISMO! jesen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti