12. okt 2005 12:22
Helena, poglej v beležko. marjanca45
12. okt 2005 12:22
Helena, poglej v beležko. marjanca45
12. okt 2005 13:26
Ojla, punce in fantje! Vidim, da ste danes spet vse razigrane in polne domislic. Vam moram povedat, da sem včeraj v Ljubljani že videla 3 škotske kiklce, pa takrat nisem bila ziher, a so pristne, a ne - no, ko sem izvedela, da se bliža tekma, mi je bilo vse jasno. Oglašam se vam samo toliko, da vam povem, da sem ponovno štartala včeraj, začetek pa sem odložila zaradi par dni praznovanj, ker se mi ni dalo razlagat... Pa saj to poznate, v glavnem sem ločevala, dni pa se še nisem držala, pa kaka sladica preveč je padla. Pred novim krogom 3MD sem potem hotela imeti še en sadni dan, pa mi nikakor ni uspelo, tako da sem ga speljala šele v ponedeljek in nato včeraj zares začela. Dajte mal navijat zame! Sem se pa odločila, da bom tokrat kar čimbolj izločila kruh, privoščila si ga bom na OH dan z marmelado za sladico, pa občasno na Š dan, na B dan pa ga ne bom jedla. Še eno vprašanje! Kaj menite, bi lahko za OH dan namesto pizze pojedla 2 kosa polnozrnatega kruha, namazanega z namazom iz jajčevcev (revežev kaviar iz baze, sestavine sama zelenjava in mala žlička olivnega olja), obloženega s paradižnikom? Sem ga včeraj naredila in bi ga rada vsaj en dan jedla, ker je res dober. Včeraj sem takoj po kosilu šla za 40 minut hodit in sem se vrnila vsa prerojena, v želodcu pa me ni nič tiščalo, ker sem jedla popečene bučke s sirom in zeleno solato (brez kruha). Punce, a ste se kaj slikale včeraj? Najbrž ne, ker ni nobene nove slikce v albumu. Čao, Encijan
12. okt 2005 13:28
En lep sončen pozdrav! Kako ste? Jaz odlično, zunaj sije sonček, ki daje res prijetno energijo. Punce, žal mi je, da mi ni uspelo priti v CE, ampak ko se spravim nekaj čistiti, me težko kdo spravi stran, saj rada tisti dan naredim kar mi je pač bilo v planu. JESEN- od 1. do 2. kroga 3md je minilo 4 mesece. Rožica, tudi zdaj se trudim ločevati hrano, imam tudi knjigo naslednjih 90 dni. Tudi svoje slikce moram dodati, le pogledati še moram, če imam kaj pametnega. Dušanka, hvala, držim pesti, da tudi tebi in vsem ostalim uspe. Lepo bodite! saby
12. okt 2005 13:40
Encijan, seveda se nismo slikale, ker smo pač pozabile na fotoaparat. Bomo naslednjič. Glede kruha na OH dan po moje ni problema in jaz bi ga prav tako zamenjala za pico. Za ponovni krog sploh ne dvomim, ker vem, da si zelo zagrizena in vem, da ti bo ratalo oklestit še teh nekaj kilc, ki te motijo. Še toliko bolj, ker nisi "zaležanka" in kar dosti znoja preliješ na razne načine. Saby, škoda, da nas je zamenjalo čiščenje. Bi ti bolj oprostila, če bi te zadržal kak bolj pameten razlog npr. mucek. Pa smo čakale tvojo shujšano ritko. Škoda. Kako sem okorna v tem oklepu. Le kako mora biti želvam celo življenje ! marjanca45
12. okt 2005 14:06
Živjo punce in fanta, končno se vam javljam...mi je crknil računalnik, tako da sem bila do danez brez in sem vas zelo pogrešala. Toliko stvari se je zgodilo v teh parih dneh, ko me ni bilo, predvsem berem, da ste se v Celju zopet srečale.... naslednjič obvezno s seboj vzemite fotoaparat in se slikajte, da vas tudi ostale vidimo. Res bi lahko imele prednovoletno srečanje, jaz sem takoj za! Sicer vidim, da se več ali manj kar uspešno držite diete....no jaz sem ga med vikendom malo sračkala, sedaj je pa zopet bolje...moram nekaj pogruntati, kaj naj s temi vikendi, ker me vedno kakšna hrana premami, ta vikend je bil pa še vinček. Danes imam tudi jaz škrob, za kosilo sem si pripravila solato s krompirjem, zvečer pa bo najbrž kostanj. Vidim, da nas je kar nekaj na škrobu. Sedaj grem pa nazaj moje podatke iskat, da lahko začnem normalno delati, imam občutek, da se mi je kar precej podatkov izgubilo, kar pomeni kar nekaj ekstra dela, da pridem na stari tir...pa nobene volje do dela nimam. Bi šla sedaj raje na en sprehod, dokler je še sončno in toplo. claudia12
12. okt 2005 16:24
Punce hvala za motivacijo. Sem že na starih tirih. Včeraj je bilo za znoret, sem mislila ,da je vsega konec. Danes sem pa jedla 2 kivija , jabolko za malico in zelenjavno juho za kosilo(brokoli , cvetača, korenje in zelenjavna kocka). Danes je S dan. Grem še malo na vrt, da mi kakšna hrana ne pride na misel. Čao ksusta1
12. okt 2005 17:06
Prosim za pomoč - mislim, a sem ga polomila. Danes imam Š dan, pa sem jedla ajdovo kašo. Sedaj pa nisem več prepričana, ali bi jo mogla jesti na Š dan ali na OH dan??? Če pa že, ali lahko tokrat zamenjam Š dan in OH dan med seboj, tako da bi potem imela jutri Š dan, potem pa naprej normalno v petek sadje??? Prosim čimpreje za odgovor. Hvala Dušanka
12. okt 2005 17:38
Dušanka, ni panike. Sem pogledala v Rinino knjigo: ajdova kaša sodi pod Š dan. Če se ti kdaj zalomi pa nikar ne zamenjuj dni ampak nadaljuj po vrsti kot si sledijo. Lepo se imej. LANES
12. okt 2005 17:45
OOOO Lanes, sem si kar oddahnila. Pa tako dobra je bila ajdova kaša - jedla sem jo prvič v življenju. Se mi zdi, da sem enkrat zasledila na forumu, da je ena sotrpinka pisala o tem, kako je ajdovo kašo na Š dan, ampak ko sem danes gledala, iz česa je sestavljena, je bilo ogromno ogljikovih hidratov, pa sem mislila, da sem zameštrala dneve. No, sem si res oddahnila. Sedaj moram samo še poštudirat, kaj naj jutri - najraje testenine. Jih tudi obožujem. Lep sončen dan, kolikor ga je še ostalo, želim Dušanka
12. okt 2005 18:41
Pozdravljene! Eno ne vmesno vprašanje: Mogoče katera ve, če imajo v merkatorju še tisto akcijo (kumarc, rdeče pese, repe,...) od Ete za ozimnico? Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Najbolj enostavni piškoti s črto