23. sep 2005 10:07
Jutro!
Zdaj pa se moram res še jaz malo oglasit!
Marjetka Cvetka, ko sem videla tvoj dolg post, sem prvo pomislila, da zdaj pa res moram prebrat kaj se dogaja če se ja marjetka tako razpisala, kar sicer ni v njeni navadi.
Pa sem presenečena opazila, da si nas spet razveselila z eno pesmico.
Kje je že zdaj tista, ki se malo bolje spozna na ustvarjanje internetnih strani, kot jaz?
Tista ki je že enkrat obljubila, da bi bila pripravljena pomagat oblikovat našo stran.
Kajti, ko berem takšne simpatične pesmice, tabele in korostni linki, ki se vrstijo na našem forumu in se kasneje izgubijo med temi stranmi, mi je kar malo hudo.
Vem pa, da bi zbrane na enem mestu, kjer bi jih lahko pogledale vsak trenutek bolj pomagale vsem nam, saj bi nas spominjale zakaj samo kjer smo in da moramo biti ponosne, da smo kjer smo!
Predvsem nam je potrebno opomnilo v tistih kritičnih trenutkih!
Tuna glavo pokonci sonce na vidiku!
Nič ne "caguj" zaradi oblek...., čeprav tudi sama vem kako je, ko hlače iz dneva v dan bolj visijo.... Pa si kupim nove in kmalu spet ni to več to! Čeprav so kilogrami enaki...
Sicer pa nič se preveč ne jezi saj smo si vendar želele to. In samo pomisli kaj vse bi dala pred časom, da bi imela nekaj kilogramov manj. Verjetno tudi denar, ki ga zdaj terja nova garderoba.
Drugače pa tudi mene muči. Vse mi je preveliko jakne, bunde,... vse je 44 št. Moram še malo počakat in razporedit denar tako, da si bom lahko privoščila vsega po malo. Saj veste študenski žepi so bolj plitvi, pa še drugi izdatki so na vidiku ta mesec (knjige, zvezki, vpis, šolnina,...)
Tuna moraš pa priznat, da so pa vsaj pasi univerzalni, posebej če imaš tistega iz platna brez lukenj, ki ga lahko prilagajaš potrebam. Jaz sem že zdavnaj obupala nad pasom z luknjami, ker bi lahko vsak teden delala nove luknje... :))
Bonaca sem pogledala slikce. Ti si pa res simpatična punca.
Migla jaz se tehtam in merim enkrat na teden zjutraj ( ob ponedelkih).
LP.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 23. sep 2005 10:09:41
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 23. sep 2005 15:40:25