Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

katalonija28  

član od: 27.6.2005

sporočila: 18

29. jun 2005 16:19

OK še enkrat...kaj je s temi slikicami, kje se jih lahko pogleda, prilepi, pokaže:) katalonija28

neznan uporabnik

29. jun 2005 17:45

i am back! sem se otresla izpita. nen vem kaj bi za večerjo. Mam OH. Najmanj izvirne ideje imam na OH dan, ker nisem ravno ljubitelj sladkega. Moj špeh se redi s kruhom, sendviči in pico. In sedaj tega ni, pa trpi, meni v prid. Kruha sedaj ne jem in če pomislim nazaj, že skoraj mesec dni brez vseh teh stvari. Le včaih me prime da bi, ampak brez grehov do sedaj. danes sem za kosilo si naredila testenine z drobtinami, ampak ni bilo nič iz tega. So že prestare. Nimam pojma kak dolgo. Leto dni sigurno. Sem jih kar stran vrgla. Pol pa sem jedla prepečenec z ajvarjem. Je v redu? A daste sladkor zraven k drobtinam ? Sprašujem se, če bi mak lahko tudi jedla. Makov rezanec na oh dan. TAko. Aha. Sem se odločila, da ne bom čakala na vodni dan , ampak dam kar slikco. Samo še prej pa bi geslo prosim. grem čistit stanovanje. je nujno potrebno. pridem še kaj nazaj....

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

29. jun 2005 20:17

En lep pozdravček od štrajkarce!!! Sem čisto na podnu z dieto. Nikakor se ne morem spravit nazaj in jem vse po vrsti. Sem pa končno zbrala pogum da se vam javim in povem kako je z mano. Na vago nisem stopila že dober teden, ker se bojim številke in s tem novega razočaranja. Enostavno se ne morem zbrat. Sem si pa ogledala vaše slikice in ste res vse enkratne. Jaz jo bom pripopala ko mi uspe kakšno spravit na računalnik, pa seveda moram prej še nazaj na dieto prešaltat. Marjanca, želim ti čim lepši dopust! Pa seveda tudi vsem ostalim ki se odpravljate. Mene ta užitek čaka šele v drugi polovici avgusta (če bo šlo vse po planu). Sedaj mi ga pa spet mala biksa in moram zaključiti. Pozdravček! tejčica

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. jun 2005 20:34

Živio še zadnjič, preden odrajžamo. Zunaj je tako neurje, da nam je sredi branja zmanjkalo elektrike. Strele treskajo, piha orkanski veter, dež pa lije, da kaplje nimajo prostora. Hvala vsem za dobre želje. Jih bom upoštevala, brez skrbi in uživala 200 na uro ! Punchka, krasno si napisala tole za tek. Moje je bilo bolj "kmečko", ker sem se tega pač lotila tako, tvoje pa ima rep in glavo. Superca. Tudi tisto, kar si pisala dalje, je fino, koristno. Rožica, z dopusta se vrnem ( če ne ugrabijo letala ali pa če ne bo kak 11. sptember) 15.7. Katalonija, mogoče imaš res dosti kil za oklestiti, vendar je tole v prvih dveh mesecih dosti. Predstavljaj si, kakšen napor je to za telo, koliko mora delati, da mu tole rata. Ni hec. Po tem krogu mu daj malo pavze, pa potem "dokrajčiš" višek kil še z enim krogom. Tabina, med dieto nisem za večerjo nikoli jedla sadja, sedaj pa za večerjo velikokrat jem samo lubenico Če je to greh, pa naj bo greh in potem bom še velikokrat grešnik. Tejčica, mislim da je boljše, da sedaj malo "mrkneš" od te diete, ker si je po moje že preveč naveličana in zato kar naprej grešiš. Kaj če bi se trudila ločevati vsaj znotraj obroka ( npr. 90%), da si ne bi pridelala preveč kil, potem pa jeseni, ko bo vsa ta nočna mora 3MD za tabo, začela znova. Ne vem, zakaj sem danes tako lačna. Kar naprej bi nekaj jedla. Prvič, da mi je malo ušlo izpod nadzora. Za večerjo sem jedla razno zelenjavo v solati. Sinu so ostalo makaroni z mesom in kar nekaj časa sem se spogledovala z njimi, na koncu pa so pristali v meni. tako čuden občutek je bil, ker take "mešanice" nisem jedla, odkar sem začela z dieto. No, potem je bilo treba še marsikaj narediti in na mizi je bila vrečka grisinijev. Kakšni trije so pristali v meni. In sedaj ne vem, kako se bo nadaljevalo. Kot da se mi je trak utrgal. Jutri bom imela sadni dan, saj mi hrana na letalu ni všeč in bo to še najlažji dan, ko me ne bo premamila kakšna druga hrana. Upam le, da sem za dane s s hrano končala, čeprav sem si še zelo sumljiva. Pojma nimam, kaj mi je. Sploh se ne poznam take. marjanca45

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

29. jun 2005 22:04

Marjanca, hvala za čestitke. Res da bom eno leto starejša ampak se sploh ne počutim kaj starejšo. Zdaj ko me je toliko manj še kvečjemu mlajšo! Tebi pa želim prijetne počitnice in predvsem miren let!!!! Pri nas je bilo danes kar hudo neurje okrog 19. ure ampak k sreči nič toče! Tuna, ti pa res krasno zgledaš! Ko bi jaz imela tako postavo se ne bi ubadala z raznimi dietami. Pa saj nismo nikoli zadovoljni sami s sabo, a ni res? Mene jutri čaka ogromno dela, ker moram pečt peciva za v službo da jih malo pogostim, v petek imamo pa žurko doma in bo polna hiša tako da bom polno zasedena. Že danes me je groza, ker vem da bom 300 na uro grešila. Ah, še sreča da je rojstni dan samo enkrat na leto, samo kaj ko te potem še drugi vabijo. Saj bo, bom pa drugi teden bolj pridna pa bo! Verjetno se beremo drug teden, ker prej ne bo časa! Al pa mogoče! Lepo se imejte in se samo smejte!!!! Čaučau kokos

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

29. jun 2005 22:29

ADIOS AMIGOS MUCHACHOS ! marjanca45

neznan uporabnik

29. jun 2005 23:09

končno mi je uspelo slikce prilepit. Upam da še deluje album, ker jaz vem vedno kaj uničit. sem pač taka. tako, da sem izpolnila objube........ hvala marjetka cvetka............. škoda da ni več slikic. dajte, opogumite se, da ne bom ravno jaz na začetku. Naj še katera dela družbo mi na desni strani poleg ostalih na levi! lahko noč vsem.....

andrinaa  

član od: 11.6.2005

sporočila: 56

29. jun 2005 23:43

Eno vprašanje ... vem, da je Vipercat naredila seznam forumašic ... kje je že to? Ne najdem. andrinaa

tetka.teti  

član od: 10.6.2005

sporočila: 6

30. jun 2005 1:39

Danes zaklučujem z dieto. Shujšala sem 16kg. Sedaj me čaka še veliko dela,da obdžim pridobljeni rezultat. Lep pozdrav vsem tetka.teti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti