12. okt 2005 13:26
Ojla, punce in fantje! Vidim, da ste danes spet vse razigrane in polne domislic. Vam moram povedat, da sem včeraj v Ljubljani že videla 3 škotske kiklce, pa takrat nisem bila ziher, a so pristne, a ne - no, ko sem izvedela, da se bliža tekma, mi je bilo vse jasno.
Oglašam se vam samo toliko, da vam povem, da sem ponovno štartala včeraj, začetek pa sem odložila zaradi par dni praznovanj, ker se mi ni dalo razlagat... Pa saj to poznate, v glavnem sem ločevala, dni pa se še nisem držala, pa kaka sladica preveč je padla. Pred novim krogom 3MD sem potem hotela imeti še en sadni dan, pa mi nikakor ni uspelo, tako da sem ga speljala šele v ponedeljek in nato včeraj zares začela. Dajte mal navijat zame!
Sem se pa odločila, da bom tokrat kar čimbolj izločila kruh, privoščila si ga bom na OH dan z marmelado za sladico, pa občasno na Š dan, na B dan pa ga ne bom jedla.
Še eno vprašanje! Kaj menite, bi lahko za OH dan namesto pizze pojedla 2 kosa polnozrnatega kruha, namazanega z namazom iz jajčevcev (revežev kaviar iz baze, sestavine sama zelenjava in mala žlička olivnega olja), obloženega s paradižnikom? Sem ga včeraj naredila in bi ga rada vsaj en dan jedla, ker je res dober.
Včeraj sem takoj po kosilu šla za 40 minut hodit in sem se vrnila vsa prerojena, v želodcu pa me ni nič tiščalo, ker sem jedla popečene bučke s sirom in zeleno solato (brez kruha).
Punce, a ste se kaj slikale včeraj? Najbrž ne, ker ni nobene nove slikce v albumu.
Čao, Encijan