Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

11. okt 2005 14:05

Pozdravljene! Danes v Celju vam želim dobro zabavo, pazite le, da se vam jeziki ne vžgejo. Jutri, ali pa bolje še danes zvečer, bomo pa vse ostale pričakovale detaljno poročilo. Ta poročila so vedno tako zabavna, še posebej če Marjetka Cvetka kakšno pesmico napiše. Opazila pa sem, da od zadnjega mariborskega srečanja Maše ni nič več na spregled. Kaj je tak fejst shujšala, da je ne vidim med nami? No, upam, da se bo še kaj oglasila, tako ona kot ostale, ki jih že nekaj časa ni blo na spregled. Lep pozdrav iz Maribora, kjer na žalost ni tako toplo kot pri tebi Migla, vendar se ne smem pritoževat - vsaj dežuje ne. olina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. okt 2005 14:05

Če se ne motim je Marjetka ta teden popoldan v službi. Danes je pa res pravi mrk na forumu. Nas je vse zdelal sadni dan včeraj, če se ne motim smo v večini bile sadne? Danes pa smo izgleda bolj brez energije? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

11. okt 2005 14:27

V prvi vrsti iskrene čestitke Saby. To pa je res velik uspeh. Sem res prepričana, da te tudi znanci ne prepoznajo na cesti. Kje sem še jaz..... Če mi bo sploh kaj uspelo!!! Ni bilo časa za forum - danes je lepo vreme, pa sem pospravljala rožice na balkonu, sedaj pa končujem s kosilom, dragi bo skoraj doma. Dobro žurajte v Celju in zvečer poročajte na forumu. LP Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. okt 2005 14:42

pozdravljene!! Marjana pridejo dnevi, ko rabiš samo mir.Sedaj še posebno, ko prihaja dan mrtvih, saj pri men je tako.Zato sem se odločila, da pridem med te vesele forumke iz Celja, da ti polepšajo dan.Vsaka sekunda se šteje!! Saj pravijo, da se moraš izogibat negativnih ljudi.Tako, da so se prav čas spomnile dekleta na srečanje. Tuna in vsem drugim, ki ste prispevale za srečanje ,HVALA vam. Se vidimo nasmejane!! čao,čao!! helena45

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

11. okt 2005 15:42

hvala Tuna, bom z veseljem prišla. Res je tu življenje drugačno. Imam ogromno povabilna večerje ali kavice. Če se le da se jih izogibam. Vsem se pa ne morem odreči. Danes je Iftar. Kaj več drugič. Migla

Migla  

član od: 16.6.2004

sporočila: 1892

11. okt 2005 15:45

Mene že dva dni po malem tišči v želodcu. Ali je imela katera te težave? Kavico bom zmanjšala. Migla

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

11. okt 2005 15:50

Pozdravljene vse in oba. Še jaz se jaz malo poklofam in oglasim. Saby pridna punca, Tako je treba, ti si nam pa pravi vzgled. Bravo. Pridi, da te spoznamo še v živo. Jaz pa sem si danes končno kupila nove kavbojke, katere kupujem že kar mesec dni. Končno bom imela spet kaj prilegajočega za oblečt. Do zdaj so me reševali le pasovi. Kar nekaj hlač moram nest šivilji, da mi jih zooža. Danes vas je veliko beljakakovinskih, če se ne motim. Jaz pa sem na škrobu. Okrog treh sem končno jedla, in sicer repo in fižol. Za večerjo sem pa zmešala fižol in zelje in začinila, torej sem si pripravilo joto z zeljem brez krompirja. Mogoče pa bom pojedla še kakšen kostanj. Tašča jih je skuhala cel lonec in mi jih je že ponujala, ker ve, da jih danes lahko jem. Komaj čakam na srečanje, zato grem še malo likat, da bom imela moja dva moška urejela in lepa. Kdor se nam ne bo uspel pridružiti pa bo seveda izvedel kako smo se zabavali in se nam bo drugič tudi pridružil. Imejte se. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 11. okt 2005 16:08:21 Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 11. okt 2005 16:10:12

ksusta1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 15

11. okt 2005 18:13

Da se vam malo pridružim.Cel teden sem vas zelo malo brala. Motivacija padla na nulo. Danes je grooooznooo!!!!! Dan ,da bi se zjokala. Od začetka do danes (tri tedne) se nisem pregrešila. Niti v nedeljo na kosilu ,čeprav je bilo polno vseh dobrot. Danes imam OH dan. Jedla sem za malico torto, za kosilo ješprenj s suhim mesom in še kos pice s šunko in sirom popoldne.. Sedaj sem srečno -nesrečna. Ne vem kaj bo jutri, ko bi me vsaj malo manj tlačila požrtija. Sicer mi je šlo kar dobro . Lažja sem za 4 kg. Seveda ,če si jih nisem že naložila nazaj. Povejte mi, kakšne izkušnje imate s temi pregrehami. Mejte se, ČAOOO ksusta1

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. okt 2005 18:36

Ksusta nič obupavati, pride kdaj takšen dan, ko smo nenasitne in mogoče pojemo kaj kar ne spada v tisti dan. Vendar glavo pokonci, zdaj je kar je, treba je iti naprej. Mislim, da je en dan v primerjavi z nažiranjem pred dieto ničen. Vendar pa se moreš zdaj zbrati in nadaljevati dieto tako kot si jo do tega dne. Sicer pa se bo treba bolje prej kot pre pozno naučiti spretno vijugati med dnevi, ki bodo kalorično močni in tistimi manj močnimi in se naučit čim bolj prilagodit prehrano (včasih več, pa zato naslednji dan manj...). Nekaj takih izkušenj ti bo za čas po dieti le prav prišlo. Zdaj pa nič več ne jokaj in stokaj, punca treba je čimprej pokurit vso energijo. Tudi jaz imam danes enega tistih dni. Na srečo greha še ni bilo. Vendar se težko upiram, kljub temu da sem dobro kosila in večerjala sem LAČNA!!!!! Bo treba čimprej spat, da pozabim na hrano. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

11. okt 2005 20:38

Dober večer punce in fanta Srečanje je ful uspelo.Pogovarjanje, smejanje,..l.Čas je minil, to ne moreš verjet,tako hitro, ko sem v avto prišla, sem dvakrat pogledala na uro.Dol padeš!!! Jaz sem si jih komaj nagledala,res so punce na mestu.Enakega mišlenja, kot ti!! Hvala, dekleta za prijetno družbo in za vašo popestritev večera!! Tuni, Bonaci,Lanes n Marjanci!! Nočko!! helena45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti