Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. okt 2005 13:41

Evo mene, malo pogledam kaj se dogaja, ker vikend je bil v mrku!! Malo časa imam, potem grem kosilo dokončat. Tuna pridem!!Tako boste imele začetnico zraven. Marjana, če bi lahko kaj svojih prsi ti dala, bi imele obe čisto ta prav velike!! Nismo zadovoljne ne z malimi in ne z velikimi.Kaj čemo , sprijazneš se, če se mati narava poigra s teboj.Torej se vidimo jutri, to bo fino!! Še to povem, sem -2kg lažja!! Čao, čao!! helena45

tuna  

član od: 17.6.2005

sporočila: 437

10. okt 2005 13:50

Helena sem ful vesela, več nas bo bolj bo veselo. Torej se dobimo jutri 11.10.2005 ob 17. uri v Mercator centru, kafič Santana, prva miza pri fontani. Juhuhu, komaj čakam. Zdaj grem pa domov in grem pospravljati, ker nisem čez vikend nič naredila, jutri pa v službi delam jesensko dekoracijo, se že veselim, ker zelo rada ustvarjam. Lp tuna

pussycat  

član od: 24.1.2005

sporočila: 37

10. okt 2005 14:27

dober dan! tudi jaz se lahko pohvalim, da sem za 2 kg lažja! no pa se je le nekam premaknilo. sam mal volje mora bit. tudi jaz na sadni dan pojem kakšno solato. po mojem to ni nič narobe. skor še manj kalorično, pa bolj nasitno. lepo se imejte pa uživajte v tem čudovitem sončku! pussycat

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

10. okt 2005 15:20

Ahoj! samo, da se javim - še sem živa, ampak nimam nobenega cajta vas prebirat. Z dieto je pa tako: še nisem našla dovolj velike motivacije za nadaljevanje, kjub temu, da mi kile nevarno rastejo in ... ( - ma ne, raje ne povem koliko sem si včeraj natehtala). Apak rastejo pa tako zahrbtno -sem bila prepričana, ker mi cunje "drugače" stojijo, da sem mogoče še kaj "izgubila" - iluzija!! Nikakor se ne morem otresti bolezni - enkrat eno, drugič spet drugo- z antibiotika na antibiotik. V bistvu sem si celo poletje "zapravila", čeprav sem se ful veselila kako bo luštno jest vso tisto zelenjav"co pa sadje, pa voda bo tekla ko olje... Eh, samo jamranje me je. Boljš", da neham tečnarit. Držim pesti za vse, ki vztrajate in vam želim veliko uspeha. Ciao, gogy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. okt 2005 15:36

Jaz sem pa za kosilo pojedla pečeno sadje z malo mandeljev in mletim lanenim semenom. Tuna, tako mimogrede jaz imam še vsaj enkrat toliko do Celja. Za jutri pa ne morem rečt nič. Verjetno me ne bo! Pa bo že enkrat kraj in čas ta pravi, da se bom lahko udeležila. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

10. okt 2005 16:07

Hojla deklata in fanta. Tudi jaz se vam najprej pohvalim: me je že manj za 1, 5 kg. KOnčno se je kazalec na tehtnici premaknil. zdravlje veliko boljše, v službi so rekli, da sem že spet "naspridirana". To sem pa jaz. Prejšnji teden pa sem bila res boga. Jutri grem v laboratorij. Bom videla, kakšni so izzidi. Tudi kri si bom dala pregledati. Dieta po planu: danes sem si privoščila hrenovke, katerih že zelo dolgo nisem jedla. Zvečer pa sir s solato, da dobim malo kalcija. Berem, da ste vse bila pridne in smo izgubile kar nekaj kg. Super!!! Hitim, da v fitnes ne zamudim. Aja BOjanZ, a imaš Rinino knjigo 2. del v Wordu. Če da sem jaz tudi za, da mi jo pošlješ. Še to, da ne pozabim. Rezervirajte mi prostor pri zadnji mizi v Santani v Mercatorju v torek ob 17. uri. Seveda pridem. Zdaj grem pa po dolgem času v fitnes. Upam, da me trener ne bo s kom zamenjal, ker me še ni videl odkar sem shujšala. Moram ga prositi, da me ne muči preveč in mi pripravi zelo, zelo lahek program za začetek. Zdaj vas pa pozdravljam in vakm sonček podarjam. LANES

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

10. okt 2005 18:57

Punce, super ste - kile kar kopnijo, kot vidim. No, jaz vem samo to, da me je manj v pasu 2 cm. A to je kaj, ali premalo? Vam kar zavidam, da vam gre tako dobro dol, vsaj nekaterim, drugim bo pa še šlo, a ne? Jaz sem danes na S dan spekla dve banani na malo masla in začinila s cimetom. Je bilo prav dobro, predvsem pa toplo. Tiste, ki se dobite v Celju, lepo se imejte, vse ostale pa vsaka pri sebi! Dušanka

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

10. okt 2005 19:36

Dober večer!! To vam moram napisat,sem šla teč.Kako hitro in lahko sem danes tekla, to se ne da povedat. Danes sem na sadju, kako se to pozna,če imaš prazen želodec.Tako sem se trdno odločila, da se bom gržala diete.Res je čudovit občutek. Tako zdaj grem v meževo deželo. Lp helena45

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

10. okt 2005 20:01

Lep pozdrav vsem hujšajočim! Teden je okrog in na vrsti je bilo redno tedensko tehtanje. Naj najprej povem, da sem ta teden kar precej jedel po svoje, tudi kakšen kozarček vina sem si privoščil. Ne bom preveč razlagal svojih grehov, sem pa moral to storiti, ker sem se pač tako počutil in mi je tudi pasalo! Telo je zahtevalo !!! V glavnem, ne boste verjele, kljub temu sem izgubil 1, 5 kg ta teden, skupaj v 36 dneh 7,5 kg. Gremo naprej, upam da ta teden bolj resno!!! Robi

LANES  

član od: 22.8.2005

sporočila: 159

10. okt 2005 21:03

Krasno Helena. Tudi jaz sem bila danes v fitnesu zadovoljna sama s sabo. Sem mislila, da ne bom zmogla pripravljenega programa, pa sem ga z lahkoto opravila. Res pa je, da mi ga je vaditelj malo prilagodil. Imam zdaj vsaj več motivacije za naprej. Čestitke Bobby, kljub grehom. Tudi ti morajo biti. Ampak tebi pa gredo kile veliko hitreje dol kot ostalim, blagor tebi. Tudi jaz sem danes za večerjo pojedla malo več grške solate, kot bi jo morala, pa kaj zato. Je bila pa tako dobra,m da se nisem mogla ustavit in sem kar jedla in jedla in jedla (ampak ustrezne kombinacije). Dušanka le pogumno, kile bodo tudi izginile. Jaz v začetku nisem verjela, a sem vztrajala in se splača. Se pa vsaj pri merjenju obsega pozna. To je že nekaj v tako kratke času. Bravo. Hvala za pohvale. Saj jaz tudi grešim, a s prevelikimi porcijami, sicer pa res pridno kombiniram. Sem se že kar privadila, ker se potem veliko lažje počutim. Moram pa priznat, da me je kar malo strah konca diete in vzdrževanja teže. Verjetno si bom vnaprej napisala plan po dnevih in razporedila dneve na B, Š, Š, B, OH in V in na polno luno imela vodni dan. Ko bom končala, vas bom pa vprašala za nasvete, kako ste se ve tega lotile, da niste preveč grešile. Zdaj pa bolje, da še ne razmišljam o tem. Imam spet napad čvekanja. Se jutri vidimo. Sem vesela, da nas bo tokrat več in da se nam bosta pridružili še Helena in Marjanca. Super. Komaj čakam. Lahko noč in sladke sanje. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti