10. okt 2005 9:46
Olina jaz naredim solato iz fižola, koruze čičerike, lahko tudi paradižnik in paprika, pa veliko čebule. Mi je zelo dobra in zelo nasitna. Bonaca rezervacija potrjena. Helena ali prideš tudi ti. Lp tuna
10. okt 2005 9:46
Olina jaz naredim solato iz fižola, koruze čičerike, lahko tudi paradižnik in paprika, pa veliko čebule. Mi je zelo dobra in zelo nasitna. Bonaca rezervacija potrjena. Helena ali prideš tudi ti. Lp tuna
10. okt 2005 10:05
Tudi jaz sem danes na sadju,po dveh škrobnih dnevih.Napokala sem se pečenega kostanja,da me vse tišči.Ponoči sem bila napihnjena kot balon,sem mislila,da se bom razpočila.Sploh ne vem,kah naj pojem ali popijem,da bi se rešila napetega trebuha.No pa prav mi naj bo,drugič bom pa vedela,da ni vse za pojest,kar je v vidnem polju. Lep sončen dan! jesen
10. okt 2005 10:34
Tudi jaz imam, kot vsak ponedeljek, sadni dan. Ravno prav, da moje telo začne spet funkcionirati. marjanca45
10. okt 2005 10:58
Živjo! Tudi jaz sem danes sadna. V enem tednu sem izgubila 0,5kg. Me pa zelo mika tale vaša popoldanska kava. A kaj ko sem pre daleč stran. Mogoče pa le enkart rizkiram in se pripeljem. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
10. okt 2005 11:05
Rožica ti si vedno dobrodošla, ja kaj pa je teh 60 km, v Celju si pa ja v pol ure. Pridi. Lp tuna
10. okt 2005 12:21
Oho, nas je pa kar nekaj na sadju danes. Tudi jaz sem slišala, da paradižnik spada med sadje. Sicer še nisem prečitala cele Rinine knjige, ampak ona se mi zdi ne kombinira sadja in zelenjave, pač pa sadje in oreščke (orehe, mandeljne, lešnike, bučna semena, sončnična semena), pa tudi kokosovo moko, rozine in zelenjavni sok. Aha, ravnokar sem našla nekje na koncu tudi zelenjavno-sadno solato. Torej mislim, da ni noben greh nekaj sadja in nekaj zelenjave. Še dobro, da je danes sonček, da nam ne bo tako hladno ob sadnem dnevu. Lep sončen dan želim vsem Dušanka
10. okt 2005 12:52
Dušanka, tudi jaz si bom za kosilo, kamor sem povabljena, privoščila eno skledo solate - seveda brez koruze, fižola, čičerike.... Ampak, saj je dovolj drugih vrst. Ne vem, če si ne bom morala spet natakniti mavec. Danes me hrbet noro boli. Ampak ga bom imela le v službi, potem ga bom dala dol. Čeprav bi bilo jutri boljše priti kar v oklepu, da bi bilo videti vsaj nekaj mojega oprsja - ha,ha,ha. Ja,pa še bolj bi bila podobna želvi !!!! Robi, kje si ? Je ponedeljek ! Pa Primorke, ki se kopate v soncu ! Tejčica, si že komu zavila vrat, da se ne javiš ? marjanca45
10. okt 2005 13:41
Evo mene, malo pogledam kaj se dogaja, ker vikend je bil v mrku!! Malo časa imam, potem grem kosilo dokončat. Tuna pridem!!Tako boste imele začetnico zraven. Marjana, če bi lahko kaj svojih prsi ti dala, bi imele obe čisto ta prav velike!! Nismo zadovoljne ne z malimi in ne z velikimi.Kaj čemo , sprijazneš se, če se mati narava poigra s teboj.Torej se vidimo jutri, to bo fino!! Še to povem, sem -2kg lažja!! Čao, čao!! helena45
10. okt 2005 13:50
Helena sem ful vesela, več nas bo bolj bo veselo. Torej se dobimo jutri 11.10.2005 ob 17. uri v Mercator centru, kafič Santana, prva miza pri fontani. Juhuhu, komaj čakam. Zdaj grem pa domov in grem pospravljati, ker nisem čez vikend nič naredila, jutri pa v službi delam jesensko dekoracijo, se že veselim, ker zelo rada ustvarjam. Lp tuna
10. okt 2005 14:27
dober dan! tudi jaz se lahko pohvalim, da sem za 2 kg lažja! no pa se je le nekam premaknilo. sam mal volje mora bit. tudi jaz na sadni dan pojem kakšno solato. po mojem to ni nič narobe. skor še manj kalorično, pa bolj nasitno. lepo se imejte pa uživajte v tem čudovitem sončku! pussycatKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Goveja juha z valjanimi rezanci