Ločevanje živil 90. dni - 4. del

tema je zaklenjena

pussycat  

član od: 24.1.2005

sporočila: 37

7. okt 2005 14:12

punce, hvala lepa za vaše odgovore in nasvete. milsim, da bom vztrajala, ker se mi tudi meni zdi, da po 10 dneh je res malo težko, da so že vidni kakšni rezultati. problem je v tem, da sem že po karakterju precej nepotrpežljiva in bi rada vse takoj. bomo vztrajali. lepo se imejte čez vikend! pussycat

VEROVNIKA  

član od: 28.8.2005

sporočila: 639

7. okt 2005 14:57

Pussycat - tako hitro, kot se shujša po tej dieti se po nobeni. Verjemi mi, ker sem sama probala že vse mogoče in nemogoče. Če se res držiš in posebno, če imaš dieto prvič je uspeh 100 %. Pri vsakem nadaljnem poiskusu pa gre res počasneje - mogoče zato, ker je metabolizem že deljno spremenjen. Meni osebno je žal, da se prvič nisem bolj dosledno držala, pa sem kljub temu izgubila - 18 kg. Vsak naslednji proiskus je slabši. Tako sedaj vsakemu, ki ima dieto prvič toplo, toplo priporočam naj bo kar se da dosleden - konec koncev - kaj ti pomeni 90 dni proti večnosti in popolni preobrzbi, ki jo izvedeš sam - brez strokovnjakov preko luže. Pozdrav vsem! VERONIKA

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

7. okt 2005 15:59

marjanca45 je napisal/a:
Žulite se svojijm partnerji, svojim otrokom povejte, da jih imate radi in da so vaši sončki, tiste pa, ki imate še dovolj majhne otročke, da se vam pustijo cartati, jih pa pocmokajte. Danes mi je postalo jasno, kako je vse minljivo in kako se hitro spremeni. In če še imamo priložnost, nam je potem za vse, kar nismo povedali ali naredili, žal ! marjanca45
Marjanca,hvala za te lepe besede!!!!!!!!!!!! Res si imela srečo!Čisto upravičeno si začela kričati in tuliti v avtu.Jaz res ne vem,kako da nekateri ne razumejo,da na cesti niso sami,da so v avtomobilih otroci,matere,očetje,bratje,sestre,ljudje,ki jih ima nekdo rad.Ne razumem,kako si lahko nekdo jemlje pravico,da konča življenje nekoga drugega.Saj je res,da je vožnja kar eno tvegano opravilo,ampak če bi vsi vozili po pameti,bi bilo tudi manj nesreč. Tako pa so nekateri na cesti tako grozno živčni,mudi se jim,najraje bi vse pometali s ceste,da bi imeli prostor samo zase! Potem pa nastradajo nedolžni! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

7. okt 2005 16:03

Na srečanje me pa žal ne bo,ker sem naslednji teden popoldan v službi.Pa kdaj drugič! Sem pa te dni mal večkrat v Celju,ker je moj dragi v bolnici. Danes sem na sadju,zebe me ko psa,o soncu še vedno ne duha,ne sluha. Grem jaz raje popit en čajček. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

7. okt 2005 16:07

Aja,Veronika,pred enim mesecem je moja kolegica nehala kaditi po petnajstih letih. Pomagala si je z zvečilnimi gumiji,ki vsebujejo nikotin.Imela je kar nekaj kriz,najhujšo tretji teden po prenehanju,vendar ji je uspelo!Zdaj je zelo ponosna nase.Vse skupaj pa se je začelo zaradi neumne stave,potem pa je to vzela čisto zares. Če si nekaj zares želiš,ti bo to uspelo! Zdaj pa zares na čaj! Marjetka cvetka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

7. okt 2005 20:54

Veronika, tudi, če se močno prestrašiš, se da nehati. Tako je ratalo meni pred ca 20 leti. Zbudila sem se brez glasu (bila sem kar močna kadilka - tudi po dve škatlici sta šli, če je bilo treba) in v prepričanju, da imam raka na grlu, sem sklenila, da tisti dan ne bom prižgala nobene - moram povedati, da sem imela v službi v predalu celo šteko cigaret. Naslednji dan sem ugotovila, da če prejšnji dan nisem nič prižgala, tudi ta dan ne bom - in tako počasi dan za dnem. Tiste cigarete iz predala sem počasi "pošenkala". Seveda sem pčrenehala takrat piti tudi kavo, ker mi brez cigarete enostavno ni pasala. Po nekako desetih letih sem se zalotila, da nekaj iščem po torbici, pa nisem vedela, kaj. In sem se spomnila, da cigarete. Če bi takrat tam res kaka bila, bi jo prižgala in vse bi bilo po starem. Tako pa je ni k sreči bilo in tudi kaditi nisem začela ponovno. Kavo sem ponovno začela piti pred približno tremi leti, ampak ne več črne, temveč skoraj belo z veliko mleka 0,5 in brez sladkorja. Danes sicer prenesem, če kdo poleg mene kadi in tudi obiskom ne branim, meni pa niti na misel ne pride, da bi zopet kadila. Nobenega pokašljevanja kot prej. Seveda se mi je glas po nekaj dnevih vrnil, ker je očitno šlo le za prehlad. Kako pa je s kilami, ko nehaš kaditi, je pa povsem druga zgodba in ne bi razlagala. Helena45, me nekaj muči, pa te v beležki čaka zasebno sporočilo. Marjetka cvetka, tudi mene je včeraj na S dan močno zeblo, danes sem pa imela tako dobre sardelice, da je s tem vse poplačano. Boš videla, jutri bo bolje. Vsem lep pozdrav in ne dajte se - skupno bomo zmagale, a ne? Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 07. okt 2005 20:55:10

helena45  

član od: 7.8.2005

sporočila: 371

8. okt 2005 4:38

Dobro jutro suhice in suhec!! Dušanka vse čestitke, da si imela tako trdno voljo brez cigaretov. To se pravi, če imaš res trdno voljo ti mora uspeti, tudi pri hujšanju.Mal bi se morali prestrašiti tudi bolezni, ki jih prinaša debelost.Mal stresa, nam verjetno ne bi škodovalo.Zdravniki pravijo,da stres pomaga pri hujšanju!! Če pomisliš, kaj vse si trenutno prikrajšan, pozneje te pa še bolezen udari zaradi debelosti. Kako te začno take stvari jezit.Zakaj moraš toliko jest??Al smo res zasvojeni?? Hrane ne moreš kar skriti pred sabo!!Zakaj mora biti tako??To bo še boj!! Ima katera odgovor?? Luthien, kako si??Sedaj te jaz mal pogrešam na forumu!! Preživite lepo ta dan!! Lp, Čao helena45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

8. okt 2005 10:59

Živjo! Še semz vami. Vse gre po planu. Se že počutim malo lažjo, nisem več tako napihnjena. Jupi. Komaj čakam na ponedeljek, da se stehtam. Drugače pa grem zdaj malo delat. Imam ful smolo. V prlanem stroju se mi je obarvalo perilo. Ši*! Sploh ne vem kaj je spustilo barvo, ker sem prala smo že večkrat oprana oblačila, ki nikoli niso barvala. Zagotovo sem uničila partnerjevo majico, moje svetle hlače še rešujem, ena moja majica z simpatičnim napisom pa je šala po gobe. Sem pa tudi jaz prenehala s kajenjem in najtežje mi je bilo v okoliščinah, kjer sem bila navajena, da imam nekja v rokah (npr. v kafičih, ob kavi,...) Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

bojanz  

član od: 8.9.2002

sporočila: 42

8. okt 2005 16:12

VEROVNIKA Jaz imam 2. knjigo v Wordu. Povej kam pa ti jo pošljem! LP Bojan Z.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

8. okt 2005 20:39

Živjo! Kdo ugotovi kaj sem danes na Š dan večerjala? Pečen Kostanj! Njam, najm,.... Bil je odličen, me je res zelo nasitil. Sem vsa napihnjena, vzrok napihnjenosti pa so po moje tudi hruške, ki sem jih zajterkovala. Tako da je bil tisti občutek lahkotnosti in oplahnjenost, le kratkortajen. :( Kako pa se kaj držite ostale začetnice na svoj prvi dietni vikend??? Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti