7. okt 2005 10:26
Hvala za vse lepe misli, ki ste mi jih namenile. Se pa ob takih situacijah človek zave, kako smo ranljivi, kako smo z avtom pravzaprav vsak dan na eni ostrini noža in smo lahko za vsak dan srečni, ko se varno pripeljemo na cilj. Sama sem presenečena nad sabo, da me je to tako zelo prizadelo, saj sem v 22 letih vožnje prevozila že več kot 200.000 km in se mi tako "na tesno" še nikoli ni izšlo. Očitno sem imela velikansko srečo.
Veronika, glede na to, da se tako pridno trudiš s to dieto, mogoče ne bi bilo slabo, če bi si malo nehala asfaltirati pljuča. Denar, ki bi ga prihranila pa si bi po moje lahko privoščila že kar en mali dopust ! Kaj si že kdaj poizkušala nehati kaditi ? Jaz v hecu pravim, da je kajenje še edina nedolžnost, ki mi je ostala in sem prav vesela, da me v vseh letih ni nič premamilo.
Goga, ti si faca ! Tako se govori - jasni cilji in pot do njih. Imaš prav, prve 4 dni, potem pa je v glavnem vse po istem kopitu, samo jesti čimbolj zaznoliko hrano, da se človek prehitro ne naveliča.
Bonaca, rada bi prišla v CE, vendar je ponedeljek moj "dolgi dan", ko do pol sedmih zvečer čakam mojega velikana pred šolo, da ga peljem domov. Kakšen drugi dan pa ni problema. Rade volje, vendar kaj dosti pred četrto ne morem, ker se vozim iz MB. Pa se ne rabite ozirati na mene, čeprav bi vas res zelo rada videla.
Pussycat, tudi jaz imam zelo rada to razno zrnje in se zelo kontroliram, da ga jem le na sadni dan in to ne več kot 100 g. To, da nobena kila še ni šla dol - telo se sprašuje, kaj pa je sedaj to in ko bo dobilo odgovor - ko boš dovolj dolgo vztrajala v tem načinu prehranjevanja, te bo nagradilo, bodi prepričana. Nas je vse, pa tudi tebe ne bo pozabilo. Res pa je, da verjetno nimaš toliko preveč, da bi se že kar na začetku kaj dosti poznalo.
marjanca45