5. okt 2005 6:38
Dobro jutro! Pri nas pa tako dežuje, kot da je sodni dan, upam da ne bodo spet poplave, pa plazovi... Marjanca si si pa privoščla, ampak ti nisem nič fauš. Claudija 12 te ajdove rezance kupim pri sosedu, so pakirane po 250 g in stanejo okoli 240 sit. Imajo veliko izbiro teh zadev. Omakco od Ete tudi jaz uporabljam za kuho, bolj kot dodatek, namesto paradižnika, samo pa je potrebno malo predelati. Sicer jo pa poskusi, da boš sama videla, če ti je dobra. Jaz sem včeraj za kosilo pojedla joto, za večerjo pa zelenjavno pizzo brez sira, je pa zlo fajn, ko po takšni pizzi nisi nažrt, pa želodček, kaj hitro splahni. Lanes samo da je bolje, dej povej a boš dala sina na taborenje. Jaz sem ful v dilemi, mrzlo je, pa dežuje, pa vse bo razmočeno...sicer sem ji šla kupit že goratex čevlje, ampak vseeno... zaskrbljena mama. Pa še glede elektrike, jaz imam enotarifni števec, torej skoz isto ceno elektrike, mesečno plačam cca 7.000 sit, pa imam mikrovalovno, pralnosušilni stroj, 2 računalnika, pomivalni stroj, pa kruh pečem vsaki dan, pa luči in tv skoz gorijo... moja soseda pa nima nič pa plača 1.000 sit manj, ona ima dvotarifni števc in zelo pazi pri elektriki. Pa vedno ko si kakšen nov aparat umislim mi reče da bom ful elektrike plačala. Pa še to pri sosedu imajo v akciji rdečo peso 4 x 1 kg po 709 sit. LP tuna