Ministrstva !

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

8. jun 2005 10:53

Torej sva verjetno na nek način kolegici (če se ukvarjaš s prijavami !!) lp

Tulipa  

član od: 10.3.2004

sporočila: 95

8. jun 2005 10:58

Ne,ne ukvarjam se z prijavami,tako,da nisva kolegici. tulipa ps.da ne bo pomote,pri delu,na kulinariki sva lahko Sporočilo je spremenil(a) Tulipa dne 08. jun 2005 13:30:44

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

8. jun 2005 11:32

Predvidevam da je v primeru prijave predpisan postopek, ki se ga mora držati organ ob prejemu. Najbrž obstaja tudi zakonska podlaga za tak postopek? Ali se pač vsak inšpektorat obnaša po svoje? lp, Marija

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

8. jun 2005 13:48

Inšpektorati imajo vsekakor pravilnik in kodeks dela. Če pa seveda uradne institucije ne bi reagirale, so tu še vedno varuh človekovih pravic in mediji - ta resni in ta rumeni. Televizije, radijski Kje vas čevelj žuli, pa tudi časniki in še kak drug medij... Ampak najprej je seveda najbolje se obrniti na uradne institucije. In podpisati se je vsekakor bolje kot pa poslati anonimko, saj sami veste, kako resno sami jemljete, če v roke dobite sporočilo, ki je nepodpisano. Nihče pa vsa zaradi tega ne bo križal, če prijavite nepravilnost ali nepoštenost. Lp, Tjas

onija  

član od: 21.11.2004

sporočila: 99

17. jun 2005 21:39

Tjas! O inšpektoratih ne bi izgubljali besed, ker če nekaj nočej narediti se izgovorijo, da to ni njihovo področje, čeprav si v njihovem pravilniku prebral, da je. Varuh človekovih pravic NE sprejema anonimnih prijav! Že na netu najdete podatek, da se morate podpisati. *********** Kar se tiče varovanja podatkov s strani tistega, ki je prijavo prejel, ne bi kaj dosti, ker se vedno izve kdo je prijavo oddal. Bi pa zagotovo tudi jaz svetovala tako kot je bilo že prej, da se prijava pošlje vsaj sekretarju in v vednost ministru. Že naslednji dan boste imeli odgovor (če ga boste želeli) - lastna izkušnja. Lep pozdrav vsem in veliko sreče tistemu, ki se z nepravilnostmi spopada! onija

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

28. sep 2006 19:48

Ko vas tako berem, se mi poraja en kup vprašanj: - a hočete reči, da je ovaduštvo/denuncijanstvo vrednota - a hočete reči da smo mi ovaduška država ( tako kot npr. nacistična nemčija ali najhujše komunistične diktature ) - če je ovaduštvo vrednota, a je tudi izdaja ( soseda, prijatelja, domovine ) vrednota. - a, po vama, država s tem, da preverja anonimne prijave, spodbuja ovaduštvo ( od ovaduha do izdajalca je le majhen korak, če je sploh ), torej država načrtno vzgaja izdajalce domovine. prosil bi odgovor, tiste, ki delajo na prijavah ovaduhov. ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtrimljanka
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti