Kruhonat

simonetta  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1

tema odprta - 2. jun 2005 21:07 | ogledi: 1.205 | odgovori: 1

Živjo!Danes smo kupili kruhomat.Radi bi pekli kruh,ampak žal nimamo nobenega recepta,zato vas prosim za pomoč pri receptih.

LP Simona

simonetta

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

3. jun 2005 1:21

simonetta, poglej na forum pod APARAT ZA PEKO KRUHA! Tam boš našla več kot dovolj receptov za peko kruha v kruhomatu. Za prvo silo pa izvoli moj recept za kruh, katerega največkrat pečemo pri nas doma! 4 dcl tople vode 1 dl olja 500 g bele mehke moke 200 g krušne moke 1 žlička soli (na eno stran posode) 1 žlička sladkorja (na drugo stran posode) 1 kocko svežega kvasa nadrobi na sladkor 2 veliki žlici rženih kosmičev 1 veliko žlico lanenih semen (lahko tudi brez semen) Napisala sem ti po vrstnem redu, kako nalagaš v posodo, najprej tekoče zadeve in potem vse ostalo. Jaz imam Clatronica in nastavim na št. 4 (hiter program), to je 1.40 min in na srednje zapečenost. Upam, da ti bo uspelo! LP! Galja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti