Lep pozdrav vsem na forumu!
Zanima me če kdo pozna kakšno dobro picerijo v bližini stadiona za Bežigradom v Ljubljani pa da ni preveč zakajen (po možnosti, da se da sedet tud zunaj na kakšni pokriti terasi)?
(he, he sem zahtevna)
Lep pozdrav vsem na forumu!
Zanima me če kdo pozna kakšno dobro picerijo v bližini stadiona za Bežigradom v Ljubljani pa da ni preveč zakajen (po možnosti, da se da sedet tud zunaj na kakšni pokriti terasi)?
(he, he sem zahtevna)
31. maj 2005 12:33
Piazza na Parmovi. Tjas
31. maj 2005 12:35
Favola na Dunajski.
31. maj 2005 14:38
Ja, navijam za Piazzo na Parmovi! Lep pozdravček, S.
1. jun 2005 10:08
Na koncu smo se tudi mi odločili, da gremo v Piazzo in sem bila totalno šokirana - v zelo pozitivnem smislu! Halo, jaz sploh ne morem dojet kako imajo dobro hrano, sem naročila rižoto z beluši in bi gotovo naročila še eno porcijo, če ne bi bila že nažrta do konca. Res hvala za nasvet, tam me bodo definitivno še videli!! tatjanca
3. jun 2005 14:24
V Piazzi je meni všeč, ker lahko tudi kot odrasla oseba naročim otroško porcijo, brez da bi me natakar čudno gledal. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi