4. apr 2010 11:24
Mi smo kupili Ikeino kuhinjo pred pol leta v Celovcu, prevoz smo plačali cca. 150€. Kupili smo pult normalnih dimenzij in dva večja. Slednja smo morali plačati takoj, saj jih potem naročijo v Nemčiji. Za vse ostalo smo plačali samo del takoj, ostalo ob dostavi z gotovino. In res fantje vse znosijo v stanovanje
Ikeini pulti so širši od pri nas prodajanih in tudi bolj primerni za njihove korpuse.
Presenetili so nas, ker so hoteli dostaviti že čez 1 teden po nakupu, pa mi nismo imeli vse pripravljeno in smo vlekli, kolikor se je dalo, da nam je niso pripeljali (sicer bi morali plačati skladiščenje ali nekaj podobnega...). Ekstra pulta so nam pripeljali tudi prej kot v 3 tednih, kot je bilo prvotno rečeno. Čeprav so nam pripeljali 2x, ni bil prevoz nič dražji.
Se je pa med dobavo nekaj stvari poškodovalo, nekaj je manjkalo, nekaj je bilo preveč. Ker nisva vedela, sva to urejala osebno, lahko bi pa urgirala in bi nam pripeljali/odpeljali. Ampak nisva vedela in mudilo se nam je že. Takrat je bilo nekaj slabe volje na obeh straneh, ampak smo uredili.
Skratka, mi smo tudi v drugo zelo zadovoljni z nakupom. Že prvo kuhinjo smo imeli Ikeino, pa je ostala v stanovanju, ko smo selili. V 9 letih, kolikor jih je minilo od prejšnjega nakupa, so se pa tudi kuhinje razvile in postale še bolj luštne in prijazne za uporabo. Pa za normalen denar!
Natassa