Vabilo

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

20. maj 2005 8:57

hm, rima mi v osnovi ni problem, le nekaj malenkosti bi bilo treba vedet o otroku- kaj rad počne, kakpen komičen dogodek, ipd, pa se hitro kaka pesmica zloži... no, pa prispevam še moj primerek- naša tamala je ta teden upihnila 4. svečko: ŽE ČETRTO LETO SEM MED VAMI, ZATO VAS VABIMO JAZ,(ime-sestra/brat ), ATI,MAMI, NA TORTO VELIKO IN DA NAREDIMO ŠE KAKŠNO SPOMINSKO SLIKO. PRIDITE NA PIKNIK x. MAJA OB xURI PREJ ALI KASNEJE-KO VAM ŽELODČEK ZAKRULI…. LEPO VAS POZDRAVLJA VAŠA VELIKA PUNCA, KI ŽE RADA AFNE GUNCA spodaj se je pa sama podpisala. Obliko vabila pa smo sunili na že predlagani strani ;) tabina

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8914

20. maj 2005 10:55

Iz moje slikice od vabila ni nič. Preveč aktivnosti, pa še evrovizija!!!??? Zgleda pa nekako tako: David kako meče kroglo na sedem kegljev... Pozdravček!

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

20. maj 2005 11:56

Seveda dela In na portalu je ena VELIKA animirana kuverta, ko imate neprebrano sporočilo, ki jo je meni vsaj, nemogoče spregledati. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Tulipa  

član od: 10.3.2004

sporočila: 95

23. maj 2005 14:12

Lingua,a si odprla pošto? tulipa

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

23. maj 2005 15:02

Sedaj je ves trak, kjer je kuverta obrobljen z grdo zeleno barvo, da bo še bolj udarjalo v oči. Kaj več kot to pa ne vem če lahko še naredimo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti