Vem, da tema ni kulinarična, pa vseeno sprašujem, s kakšnim naravnim sredstvom naj očistim kožno garnituro? Hvala za vsak nasvet in LP
Čiščenje kože
7. maj 2005 15:49
Še dobro, da si napisala kožno garnituro, ker sem najprej pomislila, da gre za čiščenje kože pri človeku. Pa šalo na stran! Sedaj pa čisto resno sprašujem, kako se takšna garnutura obnese, če je pri hiši kakšna mačka, ker ima kremplje in jih lahko zabada v kožo. LP riba-ribica
7. maj 2005 16:51
Nekje sem prebrala, da je za čiščenje dobro mleko, iz lastnih izkušenj pa ne vem nič. LP cervus
8. maj 2005 10:56
Preizkušeno: NIVEA mleko za telo. Čisto resno. Usnju povrne elastičnost in ga nahrani. Garnitura je pa predraga, da bi po njej praskale muce. S krempeljčki jo poškodujejo. Lp
8. maj 2005 12:56
Iri-ali Nivea mleko odstrani tudi madeže? LP
8. maj 2005 13:06
Pa otrosko olje, cisto na tanko namazano! julia
8. maj 2005 13:58
Ja tole z mlekom sem že slišala, nisem pa še poskusila, pa me zanima li je sedežno garnituro potrebno prej očistiti in jo namažeš z Nivejo da se nahrani in lepo izgleda ali mleko tudi očisti madeže, torej "cvaj in ajnem"?? ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Odlično hitro kosilo