Rada bu kupila knjigo Richarda Willforta, Zdravilne rastline in njih uporaba.
Vesna Milek Recko
Rada bu kupila knjigo Richarda Willforta, Zdravilne rastline in njih uporaba.
Vesna Milek Recko
24. apr 2005 21:08
www.s3gm.mb.edus.si/Medicina/Bratu ali pa pokliči na založbo Obzorja v Maribor,kjer so jo 1988 izdali. Bernarda Sporočilo je spremenil(a) terlikar 1 dne 24. apr 2005 21:27:19
24. apr 2005 21:23
Vse sem ze obrnila okol, tudi mariborsko zalozbo, pa vse brez uspeha. Res si jo zelim in zato je to moje zadnje upanje. Zdaj imam izposojeno za eno leto pa kaj, ko je leto tako hitro naokoli. lp Vesna Vesna Milek Recko
24. apr 2005 21:46
Če ti hrvaški jezik ne dela problemov ti bo mogoče prišlo prav tole: www.superknjizara.hr/autor.php?ida Bernarda Sporočilo je spremenil(a) terlikar 1 dne 24. apr 2005 21:48:01
24. apr 2005 22:04
Aja pa še nekaj sem se spomnila,včasih se za take stvari splača pogledati tudi na kakšni bolšji tržnici.Celo uporabne stvari včasih najdeš,poizkusiti pa itak ni greh kajne. Bernarda
24. apr 2005 22:10
Vesna, pa probaj dati oglas še na bolho (http://www.bolha.com), tam se vedno da skleniti posel. Pa mogoče še na oglasne strani najdi.si. Tjas
24. apr 2005 22:23
Vsem hvala. Probala bom vse in mogoce mi uspe. Postavila sem se v vrsto tudi v Trubarjevem antikvariatu. Sem peta v vrsti. Povprasevanje je precejsnje, knjige pa ni. lp Vesna Vesna Milek Recko
25. apr 2005 8:20
Če imaš sposojeno, bi si jo za prvo silo lahko skopirala - dokler je ne najdeš.
25. apr 2005 8:30
Tega je cez 500 strani in ce ne bo slo drugace pride v postev tudi ta varianta. No, ampak vseeno nisem se izgubila upanja. lp Vesna Vesna Milek ReckoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Palačinkina torta z malinami