Brezplačno odstopimo nekaj topinamburjevih gomoljev naročnikom Plus paketa. Prosimo pokličite na tel. št: 04/5744443, če ste interesent.
Pozdrav
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Brezplačno odstopimo nekaj topinamburjevih gomoljev naročnikom Plus paketa. Prosimo pokličite na tel. št: 04/5744443, če ste interesent.
Pozdrav
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. apr 2005 15:19
Bi bila,ampak v kakšnem cvetličnem lončku na mojem balkonu verjetno nebi uspval,kajne! Bernarda
26. sep 2005 19:00
Mogoče pa bi, samo malo večji lonec (magari od jupol kante) in malo več prostora - ker zraste v višino kaka dva metra. Jaz ga imam doma, sicer na vrtu tako da sedaj samo še čakam, kdaj bo podivjal :) Vittra
26. sep 2005 19:10
malo večji lonec? Glede na to, kak je doslej zrasel "grm" v vrtu moje tašče (pa komaj popke dela, kje je še november!).... dva metra je že zdavnaj presegel, košat je pa tako.... še na tako širok in velik blokovski balkon ne bi šel... tjasKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Jabolka v srajčki