13. jan 2010 23:37
Tudi v Pekarni Vrhnika ga imajo ampak mislim, da je dražji kot v Hoferju.
stana
13. jan 2010 23:37
Tudi v Pekarni Vrhnika ga imajo ampak mislim, da je dražji kot v Hoferju.
stana
14. jan 2010 21:40
Tudi jaz sem ga iskala... Pred novim letom pa sem ga videla ter seveda takoj kupila v Lidlu. Simona
15. jan 2010 6:23
Jaz sem si cesnjevo "zganje" kar sama naredila. V domace zganje ( na nasem koncu ga delajo z destilacijo vina in ne iz tropin in ima drugacen, bolj blag okus) sem dala namakat divje cesnje, malo sladkorja in se par cesnjevih listov . Pustila kaka dva meseca, precedila in ni ga strokovnjaka, ki bi si upal trditi, da moje schwarzwaldske torte na namakam v kirschu. Lahko uporabite tudi navadno zganje, pa brez sladkorja, lahko dodate malo cimeta.Jaz imam v kleti kar nekaj "kirschevih " variant. Sicer pa sem mnenja da je za nas, navadne ljubiteljske kuharje, cisto vsaka znana, velikokrat(pre) cenjena stvar v majhnih kolicinah brez skode nadomestljiva s podobno sestavino. Razliko bi opazili le eksperti. Morda. lpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Bretonske palačinke