22. apr 2005 16:41
Še moja ideja -tako sem lansko leto kolegu naredila torto ženski lik :
v pekaču sem spekla orehov biskvit ,trikrat prerezala in namazala s čokoladno kremo in oblikovala z nožem žensko telo od vratu pa do kolkov .posebej sem spekla navaden biskvit ,takoj toplega sem izrezala s pomočjo okrogle skodelice za kompot ali pudingin pustila v skodelici -v dveh seveda -da se je biskvit ohladil in ohranil obliko za "joške ".preostali biskvit sem narezala na kocke ,ga malo navlažila in ga narahlo zmešala z čokoladno kremo ,ki sem si jo še prihranila ,potem sem dala v skodelici z biskvitom in pustila nekaj časa da je vse skupaj vezalo ,potem sem skodelico z vsebino poveznila na že pripravljeno telo in joške so tu ,malo sem jih še izoblikovala z kremo ,malo nižje vdolbinica za popek ,še nižje venerin hribček .Vse skupaj sem oblila z rjavim oblivom za torte ali peciva ,gumbeke na joških sem naredila z smarti bonboni ,prav tako tudi popek ,venerin hribček sem posula z čokoladnimi mrvicami ,pika na i pa je bil nasmešek obdarjenca in vse pripombe na račun njega in torte same .
Imeli smo se super enako želim tudi vam .
lp vsem
Marta