Bela tehnika

dani  

član od: 18.5.2005

sporočila: 2

20. maj 2005 0:23

Moje izkušnje so pa take. V kolikor reskiraš malce več denarja je po mojem vseeno od katere firme vzameš. Pozorna bodita tudi na to, kako ima firma poskrbljeno s servisi za svoje aparate in v kolikšnem času ti jamčijo dostavo rezervnega dela v primeru okvare. Z nekaterimi tujimi firmami zna biti problem. Drgače pa. Jaz imam vse od Gorenja in sem tudi z vsem zadovoljen. Res, da mogoče ni tako lep dizajn ampak mi vse služi že kar nekaj časain to brezhibno !!! Veliko sreče pri izbiri in veliko zadovoljstva pri urejanju nove kuhinje !!! LP-Dani dani

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

20. maj 2005 7:27

Miele je absolutno no 1 pri pomivalnih strojih, ker imajo najbolj dodelane industrijske pomivalne linije. Pralni stroj imem Elektrolux. Kljub temu, da večina odsvetuje kombinirani pralno-sušilni stroj, je ta čista desetka. Po mojem nasvet ga je kupila tudi prijateljica in je ravno tako navdušena nad njim. Pecičo sem imela Bosch in je bila v primerjavi z Gorenjevo, ki jo imamo sedaj, mnogo boljša. Hitrejša, lepše je zapekla.

TanjaR  

član od: 7.7.2004

sporočila: 63

20. maj 2005 8:27

Še moje izkušnje: pomivalni stroj: imamo novega Candyja, še v garanciji, je bil že trikrat servisiran (ni najcenejši!!) steklokeramična plošča: pazi, da ima okrog roba (ali vsaj na levi in desni strani) kovinsko obrobo, ko boš kdaj kakšen lonec hitro potegnila gor ali dol s plošče se bo sicer kmalu okrušila, če je samo steklo na robu! pralni stroj: imamo Gorenje, ni nobenih težav. mami ima pomivalni stroj Whirlpool, dela odlično, pazi tudi na glasnost. napa: Gorenje (cca 30.000 SIT) ni dovolj močna, preglasna. To so moje izkušnje, veliko sreče pri izbiri. TanjaR

Alenka Š  

član od: 5.9.2001

sporočila: 194

20. maj 2005 8:32

Pri nas imamo najboljše izkušnje (kar se kakovosti tiče) z aparati AEG. Alenka

cessy  

član od: 1.5.2008

sporočila: 41

20. jan 2009 20:06

Sem videla, da je že nekdo omenjal napako E2 zato bom kar tule pisala. Namreč na hladilniku oz. je zgoraj hladilnik, spodaj skirnja in mi je javilo da je napaka E2, v knjižici pa piše samo, da naj pokličem serviserja, seveda je malo pozno, tako da če slučajno kdo ve kaj bi to lahko pomenilo bi bla zelo hvaležna. cessy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti