20. apr 2005 11:53
Mimika,če hočeš zvedeti kaj več o spremembah imen naslij v zgornji vipavski dolini ti predlagam,da se obrneš na gospoda Stanislava Bačarja iz Ajdovščine. Bernarda
20. apr 2005 11:53
Mimika,če hočeš zvedeti kaj več o spremembah imen naslij v zgornji vipavski dolini ti predlagam,da se obrneš na gospoda Stanislava Bačarja iz Ajdovščine. Bernarda
5. maj 2005 6:52
Tudi na notranjskem koncu so se spreminjala imena naselji - na Vidovski planoti. Najprej se je kraju reklo Sveti Vid, potem kar nekaj časa Žilce in sedaj ponovno Sveti Vid. lp, briga Briga
5. maj 2005 9:31
A tudi tisto tablo, pod kateri ljudski okraj je kraj spadal? Tega boš resnično veliko našla na Primorskem, Krasu, na Postojnskem... Loni Makaroni
29. avg 2005 1:50
TOLE SPREMINJANJE IMEN SE MI ZDI MALO PRETIRANO PA TUDI PREDRAGO A SE VAM NE? NAVSEZADNJE PLAČUJEMO TO MI. ALI NI VSEENO ALI ŽIVIM NA TITOVI ALI PA NA DUNAJSKI? A MI JE ZDAJ NA DUNAJSKI LEPŠE KOT PREJ NA TITOVI (ČEPRAV JE ISTO STANOVANJE)-MOGOČE SEM TAKO ZA EN KORAK ŠE BLIŽJE EVROPI. HA-HA... SONJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Galette z zelenjavo
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi