2. jun 2005 12:08
Meso narežem na prst debele rezine, nato pa popečem na maslu. Postrežem s kruhom in solato. pinkpanter
2. jun 2005 12:08
Meso narežem na prst debele rezine, nato pa popečem na maslu. Postrežem s kruhom in solato. pinkpanter
2. jun 2005 13:02
Meso narežeš na "zrezke" začiniš, mariniraš z gorečico in opečeš na olivnem olju; polpeti; govedina v solati z jajci in čebulo; mesni namaz.... Lep pozdravček, S.
2. jun 2005 15:43
Jaz sem govedino iz juhe pripravila po receptu "goveji trakovi v omaki" od pinki in bilo je zelo okusno. Zraven sem postregla krompirjeve njoke. LP limona Sporočilo je spremenil(a) limona dne 02. jun 2005 15:45:27
3. jun 2005 9:48
Meso sesekljam. Stepem jajca, dodam kislo smetano, sol, lahko tudi vegeto, po želji poper, prelijem čez meso, potresem s sirom ( po možnosti parmezanom ) in zapečem v pečici. Zraven pa zeleno solato. Sicer se pa z mesom iz juhe običajno sladka naš kuža. AndaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Zvezdice alla Alfredo