POgrešam gospo MARINKO ,VEDNO IMA NA ZALOGI DOBRE RECEPTE -SEM SI JIH ŽE VELIKO POSVOJILA -vedno mi uspejo ,pa me zanima , če še delate družbo Jerneju na kulinariki ?
LP
Marta
POgrešam gospo MARINKO ,VEDNO IMA NA ZALOGI DOBRE RECEPTE -SEM SI JIH ŽE VELIKO POSVOJILA -vedno mi uspejo ,pa me zanima , če še delate družbo Jerneju na kulinariki ?
LP
Marta
7. apr 2005 9:50
Jaz se na gospo Marinko spomnim vselej, ko mi pogled uide na polico s kuharskimi knjigami in zagledam njeno azijsko kuhinjo. Mamamia mamamia
7. apr 2005 11:27
verjetno ima gospa Marinka sedaj delo in veselje z vnukom??? ANJA
7. apr 2005 15:18
Ja, njeni recepti so bili sigurno dobri. Suzana
7. apr 2005 15:21
Marinka je še v ozadju Pregleduje recepte. Je bila pa na operaciji pred kratkim, zato je manj njenih receptov trenutno. Veselje z vnukom pa ima ja Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. apr 2005 8:27
Marinki čimprejšnje okrevanje in veliko veselja z vnukom . LP Marta
8. apr 2005 10:04
Hvala za vso skrb. Res sem bila bolana in upam,da sedaj bo boljše .Upam da bo še veliko receptov,katere boste lahko uživali. Hvala vsem za recepte,katere tudi jaz koristim in jih uživam. Vaša MarinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Milijonska juha