Jutri začnem z Montignacovo dieto, pa me zanima, kakšne izkušnje imate kaj s tem načinom hujšanja. Jaz sem pred tremi leti po tej dieti shujšala 7 kg pa sem se potem vrnila na stare navade.
Lansko jesen sem poskusila z 90 dnevno dieto, ampak mi ni odgovarjala, ker ob dveh sadežih res nisem mogla zdržat do kosila. Ne vem, kako drugim rata. Če imaš službo dopoldan in vstaneš recimo ob šestih, res ne moreš ob dveh jabolkih ali pa pomarančah zdržat do treh. Meni se je kar meglilo, ko sem si pripravljala kosilo. Deset dni mi je nekako uspevalo, potem pa je prišlo do nasprotnega učinka. Ker sem bila cele dopoldneve tako izstradana, da sem se kar tresla, popoldne nisem mogla nehat jest. In to se mi dogaja še zdaj, ko sem 90 dnevno že zdavnaj opustila in normalno zajtrkujem (malicam). No na ta način sem si, namesto da bi shujšala, gor nabila še 10 kg! Bravo, a ne!
Hočem reči, 90 dnevna mi je čisto nelogična: skor nič za zajtrk, pol se pa za kosilo in večerjo nabašeš. Zato mi je Montignac že na prvi pogled bolj zdrav pa še preiskusila sem ga. Če ma še kdo slabe izkušnje z 90 dnevno naj se mi pridruži. Ni vrag, da nam ne bi uspelo!
mandarinca