Ali ima kdo izkusnje z izdelavo tofu sira? Zanimata me tudi skuta in mleko. V bazi sem nasla prispevek Marinke Pecjak, vendar bi prosila, ce kdo karkoli od nastetega izdeluje doma, da se oglasi s svojimi izkusnjami. Hvala.
julia
Ali ima kdo izkusnje z izdelavo tofu sira? Zanimata me tudi skuta in mleko. V bazi sem nasla prispevek Marinke Pecjak, vendar bi prosila, ce kdo karkoli od nastetega izdeluje doma, da se oglasi s svojimi izkusnjami. Hvala.
julia
5. apr 2005 9:51
Julia, če me spomin ne vara, je izdelava tofuja opisana v rubriki Članki tukaj na KulSlo....glej tisto tabelo tam čisto na levi strani monitorja, pod zanimivosti. ....če se ne motim, piše tam. Upam, da boš našla! LP Zala
5. apr 2005 10:24
Julija, tukaj je podroben opis izdelave: <http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1624&besed> Sama sem ga enkrat delala, pa je en cel kup packarije, tako, da ga raje kupim. Aja, pri kuhanju je treba biti pozoren, ker se zmleta soja zelo hitro prismodi. LP
5. apr 2005 10:44
Meni je ok ratalo, ni tako hudo, kot izgleda. Samo se mi je pa malo bolj drobil kot kupljen tofu. Veri
5. apr 2005 19:20
Vsem prisrcna hvala za pomoc. Poskusila bom tako, da bom najprej kupila sojino mleko in s pomocjo limoninega soka naredila tofu. Upam. Sporocim. juliaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo