Doma imam aparat za peko
Lili
Doma imam aparat za peko
Lili
1. apr 2005 12:32
Zelo zanimivo sporočilo. Glede na mnogoštevilne navdušence nad kruhom pečenim v aparatu, vam zagotovo ne bo problem oddati tega aparata. Samo, da vam ne bo žal potem, ko bo že prepozno. To je samo moje mnenje. Sama ga imam in sem z njim zelo zadovoljna, ni Clatronic, pa vendar ga ne dam za nič na svetu. Lep dan! Palma
1. apr 2005 12:48
To je sigurno prvoaprilska :)) Lp, maja
1. apr 2005 12:55
Maja, res je prvoaprilska, Clatronic ne gre za nič na svetu iz hiše, pa ga imam že dobre 3 leta!
1. apr 2005 13:29
Ha, ha, ha! Dobra šala. Katja
1. apr 2005 13:54
No, pa me je danes le eden naplahtal, ha, ha. Pa saj me ni še noben danes. Zdelo se mi je pa ful čudno - takšno nezadovoljstvo s tem aparatom.... Lep dan in naplahtajte še koga! Palma
1. apr 2005 14:15
Khmm! Super potegavščina - smo vsi ljubitelji Clatronicov in verjetno ostalih pridkanih strojčkov, kar učke ven vrgli! Bravo! ssilva Sporočilo je spremenil(a) ssilva dne 01. apr 2005 14:16:08
1. apr 2005 15:11
pa smo se vsi zelo čudili. dobra fora ZLATA
1. apr 2005 16:12
Res je dobra. Moj kruhek pa ravnokar pečem - tokrat z dodatkom ajdove moke. Lumpica
1. apr 2005 16:33
Sem takoj padla na finto. Zdaj, ko se mi je kruhopek pokvaril, bi res prav prišlo:( barbara
7. apr 2005 11:56
Ne glede na prvoaprilsko šalo, bi se strinjal z Lilinim prvim sporočilom. Odkar sem s kruhomatom testo samo "zamesil", kruh pa spekel v ventilatorski pečici, kruhomata ne uporabljam več . Zamesim ga z mikserjem in ročno, počiva v posodi za počivanje testa, potem ga zopet zamesim in še enkat počiva, nakar ga oblikujem, ter dam na papir za peko in postavim v pečico. Kruh je lepše zapečen, skorja neprimerno boljše in tudi količina kruha, ki ga pečem naenkrat je večja. Je pa res, da je kruhomat starejšega tipa, verjetno eden prvih in z eno metlico. lpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Bowla s kozicami