14. apr 2005 23:30
Tjas, cišto by-the-way: naslednji teden imaš rojstni dan? Kdaj pa, če ni skrivnost? Tudi jaz drugi teden praznujem, namreč v torek :) Semže pomislila, da prazunjema na isti dan :) LP Zala
14. apr 2005 23:30
Tjas, cišto by-the-way: naslednji teden imaš rojstni dan? Kdaj pa, če ni skrivnost? Tudi jaz drugi teden praznujem, namreč v torek :) Semže pomislila, da prazunjema na isti dan :) LP Zala
15. apr 2005 7:41
Zala, jaz imam tudi rojstni dan v torek... Loni Makaroni
15. apr 2005 8:21
pozdravljeni.če se je pecivo pekli, so mogoče londonske zezine. jozy
15. apr 2005 8:31
Tudi mene je premamilo včeraj ostali so mi beljaki od tiramisuja. Na to maso sem dala eno vrečke želatine v listihm, pa se mi zdi dovolj, verjetno so bolj rahle, vendar še zmeraj lepo obstojne. Jaz bi mogoče drugič vsako kocko prej namočila v stopljeni čokoladi in nato v kokos. Se mi zdi da bi bilo kar precej podobno tistim starim zamorčkom, ki smo se jih veselili v otroških letih. Ne vem če bi se obneslo, ampak to bom še dodala drugič! lp Mateja mperhaj
15. apr 2005 9:36
Zala in Loni, vse najboljše za naprej! Jaz ga imam pa čez slaba 2 tedna:) Veri
15. apr 2005 9:39
Veri, hvala ;) Loni, pa vse naj-naj-najboljše še z moje strani :))) LP Zala Sporočilo je spremenil(a) _ZALA_ dne 15. apr 2005 09:40:22
15. apr 2005 9:40
Kdaj? Bos takrat pri meni? julia
15. apr 2005 9:46
JA, hihi:) Mislim, da bo to moj prvi rojstni dan v tujini - Hrvaške ne štejem kot tujino, ker sem tam že celo življenje vsaj 1 mesec na leto:) In bom prinesla mamamii kar si želi, brez skrbi:) Veri
15. apr 2005 10:18
Hej Zala, jaz ga imam pa v sredo. Vidim, da nas je veliko rogatih tule na Kulinariki. In pripravljaš kaj posebnega? Jaz načrtujem edino malo požrtijo za v službo, drugače imam pa tako poln urnik, da se sprašujem, kam naj med službo, predavanja, izpit in spanje stlačim še kako večerjico s prijatelji. Starše v Gorici bom pa itak uspela videt šele za prvi maj. V glavnem, za v sluzbo mislim naredit tele bele pence pa še o slanih princeskah s tuninim nadevom razmišljam - neki, da lahko primejo in v enem grižljaju in pojejo, potem pa letijo naprej. Torej, VSE NAJBOLJŠE vsem ovenčkom, pa tudi vsem bikcem, ki boste praznovali v prihodnjih tednih. Lep dan vsem... Tjas
15. apr 2005 11:03
Vse najboljše rojstnodnevnim puncam, Zali, Loni, Veri in Tjas!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Ognjič |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem