Abraham

bojč  

član od: 25.3.2005

sporočila: 7

tema odprta - 25. mar 2005 17:58 | ogledi: 21.201 | odgovori: 8

V kratkem praznujemo abrahama, pa me zanima

če ima kdo abrahamovo prisego. to je prisega, ki jo da

petdesetletnik, ko prestopi med abrahame.

lp bojč

bojč

ssilva  

član od: 23.2.2005

sporočila: 428

26. mar 2005 21:38

Živijo Bojč. Tudi naš prijatelj praznuje 2. aprila abrahama - mogoče se pa še vidimo, kdo ve?! Našla sem neko prisego, ki gre nekako takole: Jaz Micka Kovačeva, prisegam: - da so moji podatki točni in da bom stara 50 let - da bom sledila programu abrahamovcem, ki se glasi: KOT ABRAHAMOVKA BOM: - še bolje živela - močneje ljubila - manj garala - več uživala - mlajšim delo nalagala - nobene zabave ne bom zamudila - nobenega moškega ne bom več odklonila - za svojo prehrano bom dobro skrbela - vitamine in minerale bom vedno s sabo imela - maščob in sladkarij se bom izogibala K ZDRAVNIKU BOM REDNO ZAHAJALA IN SKRBELA: - da se mi krvni pritisk ne bo več dvigal - da mi srčni utrip ne bo več upadal - da se z mojo rožo bo še kdo ubadal VSAKO JUTRO SE BOM PRED OGLEDALO POSTAVILA IN: - se prav prijazno pozdravila - in si rekla naglas "LE ENKRAT SE ŽIVI, ZATO NE DELAJ SI SKRBI!" Dne 02. 04. 2005 ob 18.00 bom dopolnila 50 let življenja. To priznavam šele danes. S prisego, ki sem jo pravkar dala in s svojim podpisom, se prostovoljno vključim v Abrahamove vrste, kot najmlajši član. Izkljućitev zaradi kršitve programa ni mogoča, kakor ni mogoča pritožba. Podpis kandidatke: Pečat: Podpis notarja: 50 Uf, zdaj sem se pa res potrudila - prav za pijačo mi boš dal, če se srečava...a je prav?? No, tole ne paše več v prisego..:)) Pa lep pozdrav. Silva ssilva Sporočilo je spremenil(a) ssilva dne 26. mar 2005 21:42:06

bojč  

član od: 25.3.2005

sporočila: 7

27. mar 2005 18:32

ssillva čao! Hvala za to prisego, žal pa sem na tako sam prisegel konec lanskega leta. Ker pa je naš bodoči abrahamovec takšno prisego slišal že večkrat, sem pomislil, da pogledam ali imajo obiskovalci raznih forumov doma kakšno drugačno. Če ne bo nič, bo pa tut ta dobra. Za pjačo pa velja. lp bojč

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8886

8. jun 2005 12:43

Poglej, če je to to, kar iščeš!!! Pozdravček

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

24. jun 2008 8:25

Ali kdo ve točen naslov in izvajalca pesmi, ki gre nekako takole: Abraham vse ti dam, če obideš mene..... Bi bila res hvaležna, ker je nikakor ne najdemo na netu. Hvala! vanya

brza  

član od: 18.11.2006

sporočila: 54

24. jun 2008 8:44

vanya... povprašaj na radiu. V času, ko ima lokalni radijo sprejem čestitk (in normalno, predvaja takšno glasbo), smo mi dobili že marsikatero informacijo. brza

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

24. jun 2008 11:46

Brza hvala za predlog. Žal se je rahlo mudilo ( ker smo si zamislili v zadnjem momentu), smo klicali tu na postajo pa se ni nihče javil. Zdaj je pa že itak prepozno. Smo kar zapeli pa je bilo tudi dobro. Sej finale bo itak zvečer. Frina tole bomo pa še uporabili..... Hvala vanya

anen  

član od: 17.4.2007

sporočila: 35

24. jun 2008 23:01

To pesem je pela skupina Melos - ko je še obstajala. anen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti