Prosim za predloge za jutrišnji "BREZMESNI DAN".
Marjeta
Marjeta Vračun
Prosim za predloge za jutrišnji "BREZMESNI DAN".
Marjeta
Marjeta Vračun
24. mar 2005 9:14
Pri nas bo zelenjavna juha in rižota z morskimi sadeži. Loni Makaroni
24. mar 2005 9:30
Mi bomo jedli jajčne štruklje v krompirjevi juhi, pa štrudl. Julya
24. mar 2005 10:27
Jaz običajno na tak dan pripravim ribe. Se jih ne moremo prenajest. tejčica
24. mar 2005 10:50
Pozdrav Pri nas se meso 1 x na mesec - zelenjavna rižota, testenine z zelenjavno omako, zelenjavna lasagna, govnač, pasulj-enolončnice, pečeni melancani (lahko pohani) krompir solata, tortilje z zelenjavo, musaka z zelenjavo... dober tek
24. mar 2005 11:12
POST - huda stvar. Tak dan bi jedel meso, ker veš, da ga ne smeš. Pri nas bo pohan oslič in francoska solata.
24. mar 2005 11:51
Zelenjavna rižota, rezanci s smetano in brokolijem, krompir (pire, pražen na olivnem olju s čebulo, v kosih z blitvo) zraven pa naprimer rdeče zelje v omaki, ali pa ribe popečene na olivnem olju; pa špageti s tunino in smetano, losos v smetanovi omaki, ... Pa kakšna mešana solata in kosilo bo odlično. Lejčy
24. mar 2005 11:56
Skleda regrada z vročim krompirjem in riba. PACKA
24. mar 2005 12:00
Pri nas bo post kar vodni dan! Da bo držalo! Urška
24. mar 2005 12:40
Tako Urška. Pri nas bo zraven vode, še kruh. A misliš, da bo to malo manj držalo? Lp. oliva
24. mar 2005 13:13
hm... pa saj ko je post, jeste še bolje kot ostale dni! same dobrote. ni bistvo ravno v tem, da se takrat malo nazaj držiš, se hrani odpoveš? pa ne samo mesu, ki je itak skoraj vsak dan na jedilniku. moja mama pravi, da se lahko v petek samo enkrat naješ in še takrat ne prav do sitega. potem zajtrk v soboto, žegen, mnogo bolj tekne. smrketa Sporočilo je spremenil(a) smrketa dne 24. mar 2005 13:14:17Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Sendviči iz ajdovih rogljičkov