Čiščenje pininfarina

tincica  

član od: 22.3.2005

sporočila: 2

tema odprta - 22. mar 2005 8:13 | ogledi: 2.331 | odgovori: 4

Pozdravjeni!

Če to bereš in imaš doma Gorenjev hladilnik iz linije Pininfarina, potem lepo lepo in še enkrat lepo prosim, da mi napišeš. kako čistiš zunanjost hladilnika. Od vseh prstnih in drugačnih odtisov se mi bo zmešalo. Hvala za vse nasvete.

T.

tincica

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

22. mar 2005 12:23

Moj ni ravno Pininfarinov ampak zelo podoben....ko je res hudo umazano Arf i mokra cunja, lepo splakni, drugače pa za sproti lahko samo Steleks in suha krpa....ravno tako čistim napo-rostfrei,nasploh je steleks kar priročen ne le za stekla.... ANJA

Rebeka  

član od: 1.10.2001

sporočila: 563

22. mar 2005 14:01

Jaz sem zadnjič kupila (sicer v Avstriji) neko čistilo, ki je namenjeno za pečice, hladilnike, pomivalna korita,... skratka vse kar sveti in se poznajo prsti. Res je super - dobro ščisti, hkrati pa se naredi nekakšna plast, da se odtisi tako hitro ne poznajo. Mislim, da imajo nekaj takšnega tudi pri nas od firme cera-fix ali nekaj podobnega. Rebeka

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

22. mar 2005 14:47

Drži, v šparu boš našla vsaj tri, štiri ali več različnih znamk takih čistil. Mislim, da bo vsaj na tistih italijanskih proizvajalcev pisalo gor INOX ali kaj podobnega. Sem ga pred rkatkim kupila za taščo, ki ima tako pečico in štedilnik. ko spucaš, se sveti kot novo. Pozdravček, Tjas

aljalja  

član od: 8.6.2003

sporočila: 140

17. jul 2005 16:52

Zlatosan (mislim da je ime pravo) čistilo za rostfraj, dobiš v kemo trgovinah. Obstajajo tudi posebne krpice, najboljše kar sem do sedaj poskusila, za enkratno uporabo. So mastne, samo obrišeš in površina je brezhibna. So pa precej drage.Pa še ne dobiš jih pri nas. Reklamne sem dobila ob nakupu hladilnika, pa sem potem poklicala proizvajalca.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti