Pozdravljene,
danes zvecer bi rada naredilao'>o'>o'>o'> torto'>o Crni gozdicek, saj veste, tisto'>o, po'>o kateri slovi slascicarna Rustika v LJ ;) Nabavila sem ze vse potrebno'>o - smetano'>o, temno'>o cokolado'>o, in visnje......zadaj pa se mi zatakne pri biskvitu...biti mora temen, torej z dodatkom cokolade ali kakava. Nocem prevec tezkega in zbitega biskvita, vendar tudi tisti "puhasti" (tak samo'>o z jajci, sladkorjem in moko'>o) ni ta pravi...kaj predlagate, kaksnega naj naredim, mogoce po'>o katerem receptu ali naj eksperimentiram po'>o svoje? V bazi sem sicer nqasla en recept o'>o'>o'>o'>"torta crni gozdicek po'>o moje", ampak tam mi biskvit ni vsec...
Pa se nekaj me muci glede visenj - ali gredo'>o v smetano'>o med plasti biskvita ali se jih posuje po'>o biskvitu, preden se ga da pect v pecico'>o? Vceraj sem videla kos teo'>o'>o'>o'> torte v Rustiki, ampak samo'>o na hitro'>o, ko'>o sem sla mimo'>o in se mi je zdelo'>o, da sem videla da so'>o bile visnje v biskvitu in ne v kremi....kaj zdaj??
Prooosim naj mi kdo'>o malo'>o pomaga! :)
LP,
Zala