3. mar 2005 8:49
Že nekaj časa sem izkala prt za zelo veliko mizo. Februarja je prijateljica praznovala Abrahama in sem ji kupila oz. naročila izdelavo prta (mere: 400 x 150). Pred novim letom sem si kupila dva svečana nadprta, ki sta bila od proizvajalca URH, tudi v trgovinah sem zasledila ogromno izdelkov od: Urh & Co, Preserje. Zapeljala sem se gor, zelo prijazna gospa mi je 45 minut razkazovala blago... (res pa je, da imajo samo dekorativno - prte, nadprte, blazinice, blazinice za sedeže, predpasnike...) Pustila sem mere in so me čez 14 dni poklicali po telefonu, naslednji dan sem dobila robo, po povzetju, na dom - hitra pošta. Naredili so mi prt, krasna izdelava, zelo lepo blago, dim. 400 x 150, za sebe sem vzela tri nadprta, hčera si je pa vzela prevleke za blazinice. Prt je bil okrog 10.000 SIT. Lahko se naroči tudi po telefonu. (01/363-20-94). Imam pa še en naslov, do tam še nisem uspela priti (v službi smo pri njih naročali prte za restavracijo): M.A.J., Na palcah 8, Tacen, (511-68-05). Pozdravček