ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

10. mar 2005 9:27

Marina5, kot bi brala svoje misli!!!! Samo da bi jaz k zrezkom dala še sir, pa skuto....cel kup receptov za "potem" že imam. Samo to mi ni jasno, koliko hidratnih obrokov lahko preskočiš - nekaj te šare je verjetno vseeno treba pojest (poleg sadja in zelenjave). Sicer pa, Darchy - danes sem na 69,7kg! Jasno, da 1 kila odpade na vodni dan in bo jutri že nazaj, ampak preboj je pa le. Če bom jutri 71, je še nekaj upanja, da do konca prerinem na 68 - upam! Lisa

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

10. mar 2005 9:34

vipercat, a imaš ti vodni dan 18-ega? a ga ima še katera druga takrat? brittney

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

10. mar 2005 9:48

Jaz sem se pa dons kr stehtala, ferbec ni kej, v dveh dneh je šlo pol kile, tako da sem na 58,3:) Zjutraj sem oblekla svoj oprijet redč puli, pa sem opazila da se 4kg res poznajo, trebušček ne štrli več ven (no čist čist mejčken ga je opazit), ampak "joškice" so pa zdej malo manjše, se kar opazi, spet mi bodo prav lanski modrčki:) Namreč, zaradi kontacepcijskih so zrasle za celo številko in če sm še tok iskala po štacunah, ni važno kakšna je cena, ljudje ne znajo delat takih modrčkov, da bi dejansko držali naše "premoženje", vedno mi zadaj na hrbtu leze gor in to je čez majčko grozno videt. No, malo sem vam potožla, zdej pa letim na predavanja, še prej pa po tiramisu v trgovino, ker sem danes cel dan na faksu. Papa, Maja

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

10. mar 2005 9:48

Jaz imam dans škrobni dan in me zanima če lahko pečen krompir in solato? bambola

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

10. mar 2005 9:49

Marina5, ti si FACA! Ful dobr je brat tvoja sporočila v katerih se tud sama vidim. Pa ne nam tko sline cedit k smo dans na vodi!!!! Saj res, Marjetka cvetka, kje pa si? Upam, da danes drživa skupaj! Še nekaj minut in potem samo H2O do jutri takle čas! kokos

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

10. mar 2005 9:51

Bambola, ja, lahko, sam da se ne bo krompir pekel v litru olja. kokos

riba-ribica  

sporočila: 1436

10. mar 2005 11:14

Bambola, krompir lahko spečeš zavit v alu folijo v električni pečici. Imam eno čisto majhno, primerno za enega človeka. Spekla sem že tudi ribe z zelenjavo in perutnino. Bila sem navdušena, ker prej nisem marala receptov, kjer bi naj nekaj spekla v pečici od štedilnika. Pol ure čakaš, da se segreje, da potem 15 minut pečeš ipd. riba-ribica

bambola  

sporočila: 43

10. mar 2005 11:23

Ma kaj ti pečeš v pečici brez olja?? bambola

riba-ribica  

sporočila: 1436

10. mar 2005 11:34

Da, tako je. Pečem brez olja, ker je zavito v alu folijo. Včeraj sem spekla tako tudi piščančje medaljone. Bila sem navdušena, bom še večkrat ponovila. Poskusil je tudi sin in je izjavil, da je bolje pečeno v fritezi, tudi to imam eno tako majhno za 9 dcl olja. riba-ribica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

10. mar 2005 11:41

Bravo, Lisa, čestitam...samo tako pridno naprej. Jaz sem pa dobila novo tehtnico - lubi mi jo je prinesel, ker sem nontop tezila, da stara ne kaze prav, pa da mi ce grem 3x gor, 3x druge rezultate pokaze...tako da...jutri zjutraj se stehtam in zmerim, pa vam potem porocam. Držite pesti! Malo me je namreč strah, da ni bila ta stara ki preveč prizanesljiva...hujuj. Sem pa dans že navsezgodaj sneg kidala in potem še skor dve urci v fitnesu švicala. Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti