9. mar 2005 16:39
Ja, Marjetka cvetka jutri od 10-ih dalje sva na istem, ob vodi. Komaj čakam, da mal razbremenim želodec, ki je čez vikend hudo trpel!!!! kokos
9. mar 2005 16:39
Ja, Marjetka cvetka jutri od 10-ih dalje sva na istem, ob vodi. Komaj čakam, da mal razbremenim želodec, ki je čez vikend hudo trpel!!!! kokos
9. mar 2005 16:54
Mene pa spet zanima nekaj, ko imam proteinski dan, kaj lahko zamenjam namesto da povečerjam spijem eno belo kavo? bambola
9. mar 2005 17:25
Seveda, sam sladkorja ne notr dat. tabina, hvalimo te zato, ker se tije dalo to vse skupaj na en kup dat. Zdaj pa še samo lepo urediš... bambola, kot ti je že maychi povedala - fruc ni ravno najbolj "zdrav" za to dieto. kuharica Mici - sicer se nisem izmerila, res pa je, d akile stojijo in da ko grem v fitnes obremenjujem mišice - vendar vsakič drugo mišično skupino, zaključim pa obvezno s tekom, ali orbitrekom, kolesom, stepperjem, kar se šteje za kardio vadbo... tako da ne bi mogla rečt, da zaradi fitnesa ne hujšam, ker dejansko "migam" na koncu... kstrin315, seveda, že po 2h dnevih se ti lahko pozna, da je želodec manjši - to sem opazila pri sebi. Zdaj po sadnem in voodnem dnevu, sem danes, kljub temu, da bi si lahko ful B prvoščila, zadovoljna že s čisto malo porcijo. Ojej, tejčica, upam, da si dobila kaj pametnega. Komaj čakam na pomlad, pa na nektarine in veliko izbiro sadja... no, ampak pravkar zunaj sneži.... Darchy
9. mar 2005 17:55
Popila sem kakšne 3l vode, sedaj bom pa nehala - bi rada ponoči spala. Kar v redu sem prestala tale vodni dan, čeprav nisem imela nobene družbe - zmeraj me prehitevate za en dan! Sem pa šla na dolg sprehod, pa telovadila sem tudi prav obsedeno. Upam, da bo kaj koristi. Jutri se pa že veselim jutranjega sadja - kupila sem si melono, mljask! kuharica Mica - upam, da imaš prav, Darchy - kaj bova storili sedaj" Lisa
9. mar 2005 18:06
Lisa, morava zdržati do konca. Jaz imam nekje daleč, daleč v sebi še upanje, da se v zadnjem delu diete premakne. Darchy
9. mar 2005 18:32
čao ! prvo vsem vodnim še malo je ostalo do konca dneva ,zdržite.danes je spet za nami en lep sončen dan in se mi zdi da se kar drugače počutim ko gledam sonce skozi okno. Kaj je danes mogoče še kdo na š,ker se mi zdi da odkar je Nali končal z dijeto seveda upravičeno da nimam nobene ,ki bi imela isti dan kot jaz. Nalin kako si kaj ,te kar pogrešam ker se nič neoglasiš. Ali se ti je kaj umirila tvoja slabost ali še kar vstraja?. želim vam en prijeten večer jaz germ počasi iskati solato iz fižol da povečerjam in da malo pomigam na orbitreku---ampak to malo kasneje! jaca
9. mar 2005 18:50
uh danes je moj sadni dan pa sploh nevem ,kako sem lahko zdržala ob eni pomaranči in banani sevedapa1,5l vode. imela sem veliko dela in si tudi nisem mogla pripraviti kaj sadnega.upam da me ne bo zvečer preveč napadla lakota tudi pri meni se pozna da sploh nisem tako lačna ,ampak to je sigurno vzrok vodo saj prej nikoli nisem popila toliko vode. lisa čestitke za vodni dan kartin tebi se je pa hitro skrčil želodec ,da nisi mogla pojesti pice ampak bla je pa sigurno dobra. kaj pa tvoj fant še zmeraj vztraja. tiste ki ste jutri na vodni vam želim veliko sreče in vooooooooodeeeeeeee. lp kristina
9. mar 2005 18:54
Živjo punce pa fantje! Mater, zdele sem deset minut brala. Tako, da tut js sproti pozabljam, komu kaj povedat:) Danes je bil moj 23. dan -Š, o kg pa težko poročam, že tri dni se nisem tehtala, pa me je kar malo strah, da ni šlo nč dol (grešila pa teh par dni nisem). Sem pa danes že cel dan vsa švoh, zebe me pa tut precej. Aknirad- ja, js mam tut 15. 3 vodni dan (prvi), in upam na surprise v zvezi z izgubljanjem kg, upam, da se bo kaj poznalo. Vsekakor pa si morava bit v oporo. Jaz mislim na to, kok boljše bom izgledala v kavbojkah:) Brittney- res bi lahko malo primerjale ja, smo usklajene glede kg in cm (se mi zdi-vsaj tako si ti napisala, js se pa ne spomnim več zate, ker je blo tok sporočil). V ponedeljek sem jih mela 58,8 samo sem si rekla, da se bom stehtala šele po vodnem dnevu, pa nič grešila vmes! Res predrago plačam z grešenjem!!! Komi čakam jutr, zvečer si bom privoščila en fajn tiramisu al pa kej takega (prej sem jedla samo čokoladno torto, ker sm mislila, da edino to smem, in mi gre že na bruhanje, ker je itak ne maram). Uh, mogla bi brat za seminarsko nalogo (sem 2. letnik primerjalne književnosti na Filo faksu), pa nimam moči, švoh, švoh, pa zaspana sem dons. Pozdravček, Maja.
9. mar 2005 21:33
Pozdravljeni vsi skupaj :o) Najprej naj se tudi sama opravicim, ker nimam pojma kdo je kaj napisal. Vsak dan je toliko novih strani, da si enostavno ne zapomnim imen in zaradi stalne vrste pred racunalnikom, niti nimam casa gledat nazaj ... Tale mularija ne zmore enega vecera brez racunalnika. Tastara pa ni nic boljsa!! Danes je bilo sadje in spet sem si ga pogrela kar v sluzbi, v mikrovalovki. O matr je bilo zanic. Spet ga kar nekaj casa ne bom. Ne da ne maram sadja, ampak na tesce mi vsa tista sladkoba resno vzame ves apetit. Trikrat sem nesla v usta in ustavilo se mi je. Me je ze malo zaskrbelo, da sem na smrt bolna, da mi hrana smrdi in potem sem vsa olajsana ugotovila, da mi sodelavkin burek prav lepo disi. Komaj sem utegnila sline pozirat in pocutila sem se kot, da imam vodni dan. Usta polna vode, oci so mi stopile iz jamic in se malo pa bi agresivno popadla tisti burek ... Sodelavka mi ga je prav prijazno ponudila (verjetno je opazila moj sestradan pogled) in ravno to je bilo tisto kar me je ustavilo. Ampak za vecerjo sem si pa privoscila: eno korenje in eno vlozeno papriko z zeljem! To je bilo pa veliko bolj po mojem okusu!! Jutri je k sreci nov dan in sicer B dan. Govedina se ravno kuha na stedilniku in privoscila si bom se veliko porcijo zenfa in zeleno solato. A vam lahko nekaj zaupam, komaj cakam, da bo 4. april in konec diete. Odlocila sem se, da bom cel naslednji teden jedla za kosilo in vecerjo samo zrezke in solato ali pa zrezke in zelenjavo. Zaradi mene, ce cel mesec ne vidim krompirja, spagetov, riza, sladic in jedilne cokolade. Uh, malo basem zdajle, ampak resno si bom privoscila meso na meso. Sicer sem ze precekirala razpredelnico in ugotovila, da imam B dan tudi na Velikonocno soboto in verjetno bom kupila kar dve sunki: eno zame in eno za ostale :o). Mislim, da je mozno, da zaradi pomanjkanja mesa ze malo bledem in samo se cakam kdaj se bodo zaceli prividi in od kod bodo prigomazele bele miske. Zdaj mi ja pa kar malo odleglo ko sem se vam zaupala. A se katera tako pogresa kaksno stvar? Saj vse rada jem, sadje, zelenjavo in solato (to dvoje sploh) in k vsemu se mi zdi tako lepo pase meso. Pecena banana je odlicna ob kosu divjacine recimo, pa brusnice ... in jabolka s peceno svinino, ovcja pecenka in malce pomarancnega soka in krhelj za dekoracijo ... Ojej, bolje da neham, prav voham vse te dobrote. Sorry, ker sem vam zatezila in upam, da niste tako "mesne" kot jaz, da ne boste prevec slin cedile. Vas ne bom vec morila, grem nazirat druge :o)) Lahko noc in dajte domisljiji duska, meni je pomagalo! Marina5
9. mar 2005 21:40
P.S. Zdajle se prestela - se 6 sadnih dni do mesnega raja ... Ne me napak razumet, ne bom se nazirala in pazila bom na kombinacije, OH in skroba tudi povohala ne bom he he!! Marina5Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Klasična pizza
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom