ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

9. mar 2005 13:11

Hojla! Preživele, uspešno svoj drugi vodni dan, pa še pridna sem bila. Filip76, hvala za čestitke ;) (btw: lahko sadni obrok nadomestiš z zelenjavo, ni panike!) Lisa, ne se jezit. Tudi ja tehtam po drugem vodnem dnevu enako, kot po prvem. Ne gre pa ne gre izpod 60. (jaz sem izgubila smo 4 kile) Sedaj bi res rada razbijala vse naokoli. Ben, BRAVO! Tabina...ja saj veš...če si že tako pridna in prijazna, ti le daj... sam Rožica bo zahtevala avtorski honorar...a lahko jaz tudi? :) Marina5, pa kaj si ti tak huda? Saj se bomo potrudile navajati na vodo :) Darchy

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

9. mar 2005 13:16

Ikc, a ti si tud z nama pri "ne izgubljanju" kilogramov? Bonaca, čestitam! Tabina, pridna pupa! To bo pa v veliko pomoč! jaz sem si sicer že naredila tabelo v wordu, kjer so razdeljena živila (če katera želi, naj mi pošlje mail v beležko), tile recepti pa so več kot dobrodošli. Res si srček! Darchy

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

9. mar 2005 13:35

Vipercat, do sedaj mi je uspelo pojesti samo 2 hruške. Mi ropota želodac, da imam koncert! Ravnokar pa sem si dala kuhat cvetačo in si jo bom pripravila v solati. Hitro pojest, nato pa spet šibam na teren. Pa še v trgovino moram da ne bom brez večerje, sem ostala namreč brez sadja na sadni dan!!! To se pa tud samo meni lahko zgodi. Bodte pridni! tejčica

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

9. mar 2005 14:06

okej, saj zdaj pa ne vem, al me kregate al me hvalite še en stranski učinek diete.... ŠE 1X POVEM, (čeprav nisem uradno citirala) recepti so vaši, VAŠIIII iz te strani. in nič angelska nisem, sem samo za svojo leno rit poskrbela. in to med službenim cajtom. in me nič več ni stalo, če to s kom delim. pa da povem, da sem cello tako lena, da do danes nisem niti prehranjevalnega načrta naredla. TAKO DA- ne me hvalit. SEM SE ČISTO POPIRATILA::: KAR SE pa tiče pilates vaj- ne vem, kako je z vami, ampak meni reagira hrbtenica kot bagrova gosenica. preklemano boli, d ačutim vsak kolešček. pa moj EMŠO tega ne bi smel dopuščat no! tako da..... kaj vem, je še kaka dobra aerobika za dobit? vipercat, sori da sem te popalčkala :) no, jaz imam 163 cmjev. mogoče sem po teh pilates vajah se kaj nategnila...ampak kile pa so iste še vedno danes ...meni s enekaj čudnega dogaja... se zgodi, da se do 12h sploh ne spomnim jest. enostavno nisem lačna. potem pa zavlačujem s sadjem, če je možno... ampak zvečer pa včasih kriza... danes sem jedla samo mešano solato-zeleno solato, zelje in peso. zadnje čase sem mahnjena na emšano sadje prelito z oranžnim sokom včasih ko me prehlad grabi tud malo žličko medu. mljask. se rpav veselim sadnih dni ;) pa pečene banane. toplo me zadovolji za cel obrok. no to bo to. povejte še ve kak recept no ;) čaw tabina

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

9. mar 2005 14:27

Jupi!!!! Tud js dobila položnico! Bom kar dons plačala, da bo knjiga čimprej tu! Pa sej bo kdo mislu da smo zmešane, ko se tako veselimo položnice! Sicer js sm dons dobila 4, a vesela sm bila le ENE!!!!! Poročajte kdaj bo katera dobila knjigo! kokos

kuharica Mici  

član od: 30.9.2004

sporočila: 276

9. mar 2005 14:38

lkc, lisa in ostale, ki pravite, da centimetri grejo, kg pa ne: pri dieti sem sicer začetnik, nekaj pa vseeno vem in to je, da so mišice težje od maščob. ko sem pred nekaj leti pohajkovala po Tajskem, živela od riža in zelenjave, nosila težak nahrbtnik, sem trebušček preoblikovala v kar lepe mišice, teža pa se ni niti malo spremenila. če telovadite in ne izgubljate teže, je to morda zato, ker delate vaje za mišice, namesto kardiovaskularnih vaj (=porabiš energijo, mišic pa ne delaš). danes imam oh dan: pizza s pelati, gobicami, paprikami (rdeče, zelene) in bučkami; sira sploh ne pogrešaš !!! k.mici kuharica Mici

katrin315  

član od: 7.3.2005

sporočila: 33

9. mar 2005 14:49

Spoštovane damice, tale dan pred sadnim je pa res zakon. Sem si privoščila eno pico s paradižnikovo omako in origanom - me je gospa mal čudno pogledala, ko sem to naročila, ampak meni je blo pa všeč. Pa še drago ni bilo - za kuhanje imam bolj malo časa, zato sem se kr malo razvadila... Zvečer sem se odločila, da grem na najboljšega indijančka v ljubljani - če se že lahko pregrešim, bom to naredila kvalitetno, ane? Kaj pravite ve? So tudi vaše pregrehe tako sladke? Še enkrat čestitke vsem, ki ste preživele vodni dan - vas občudujem! Imam eno vprašanje (medtem, ko se nalivam že s tretjo plastenko vode): a je možno, da se ti že v nekaj dneh skrči želodec? Ker sama nisem mogla danes pojesti niti pol male pice, čeprav sem prej zmazala celo. Kaj pravite? Lep dan še naprej pa se opravičujem za vsa podvojena sporočila, katarina alias katrin katrin315

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

9. mar 2005 15:18

Hojla! Jaz sem danes tud na sadju,čeprav trenutno nisem na dieti.Jutri me čaka lunin post,kajne Kokos? Jaz imam tako sreco,da lahko dobim pri nas v službi v menzi sadje.Za en blok za malico sem dobila en precej velik grozd,dve banani,dve mandarini in dve jabolki.Vse je lepo zapakirano,tako da si lahko sadje odnesem tudi domov. Se pa smejim sodelavcem,ki že ob devetih zjutraj jedo zrezke,krompir,solato,kruh,pol pa jamrajo,kako jih tišči po želodcu,pa kako jim je slabo.Men pa lih fajn paše,da imamo tako zgodaj malico,ker takrat v bistvu zajrkujem in potem pojem dva sadeža,pol mi ni treba pa nič jamrat.Ob dvanajstih si potem privoščim se kakšen sadež,da potem lažje zdržim do kosila. Torej,Kokos jutri od desetih naprej sva vodeni,kajne? Adijo! Marjetka cvetka

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

9. mar 2005 15:57

mene pa zanima kako je z sadnim sokom fruc, a je lahko namest sadja enkrat tolko kot malica popoldan? bambola

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

9. mar 2005 16:11

Živijo. Vse, ki ste včeraj bile na vodi, še enkrat čestitke. Vse se da, če se hoče, a ne? Bambola, če že piješ sadni sok, si privošči pomarančnega ali jabolčnega 100% (brez dodanega sladkorja), v frucu je pa po moje preveč sladkorja in ne vem česa vse... Vendar pa moraš vedeti, da to šteje kot obrok...in če si pripravljena popiti 3deci tega, namesto dveh sadežev.... Ja punce, res še nisem nikdar videla, da bi se kdo tako veselil položnic. A ve katera kdaj bo ta nova knjižica na prodaj v trgovinah? No prej še pa pričakujem vaše mnenje, da zvem če piše kaj pametnega. Tabina, pilates izvajaj počasi in samo toliko kot zmoreš. sicer ne vem katere si si downloadala, ampak jaz imam takšne, kjer je še posebej prikazano, kako se izvaja, če ima kdo probleme s hrbtenico ali če ima boleč vrat. Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti