ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

8. mar 2005 21:35

Čer. Vodene, kako se držite? Hitro se spravite v posteljo (prej še vroč tuš, da se segrejete) da bo današnjega dne konec....jutri bo pa v kuhinjah dišalo....Vem pa, da se počutite odlično, da imate kljub temu, da niste danes jedle velikooo energije, zato ker ste ponosne na sebe, ker ste zdržale. Darchy, jaz že imam izpitne roke, je pa res, da jih še niso dali vsi (saj veš, kakšni so nekateri in kako jih je potrebno prositi.) Tisti, ki so jih pa objavili, bi pa bilo boljše, da jih ne bi, ker se mi vse prekriva, pa šele v juniju se začnejo...kriza. Punce, vse ki imate "težave" s tem, da ne morete piti tekočine....tukaj je moj predlog. Kupite si 1x 0,5 l plastenko vode in jo potem redno uporabljajte. Jaz si vedno natočim novo plastenko, ko jo popijem. In to je sigurno najmanj 4x na dan. Če je pa nimam sabo ali je prazna, se pa tudi jaz ne "spomnim" oz. imam občutek, da nisem žejne. In na takšen način popijem minimalno 3 litre tekočine dnevno. Katere ne marete čiste vode, dodajte v plastenko šumečo tableto, da malo spremeni okus, pa še nekaj dodatnih vitaminov dobite... Dobrodošli vsi novi. Veliko vztrajanja ter čim manj oz nič prekrškov vam želim. Lp, maychi

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

8. mar 2005 22:45

Živjo! Sem potrebovala kar nekaj dni, da sem vse prebrala. Tabina, le kje sem že videla nekaj podobnega? Si se pa res potrudila, zbrala skupaj in uredila, podatke z različnih virov. Samo mislim, da bi bilo bolje in bolj pregledno ( lažje za uporabo in pomoč novim), če bi vse to objavila pod temo recepti. Kot sem opazila si temeljito prečesala cel forum. Saj mislim, da ni kaj narobe, če so recepti podani že kakšno stran prej, tako je vse bolj urejeno in lažje za pregledat. MAAYYCHI!!!! Lep pozdrav, brez skrbi sem še živa, pa tud knjige me niso preveč pokopale. Le vsako pavzo izkoristim za sončenje + smučanje+.... Bi bil greh preživet cel dan za knjigami!!! No, čeprav zelo koristen. Ti pa moram priznati, da nisem bila najbolj pridna, glede na to, da so številke kar stale. Vendar sem danes zjutraj s strahom stopila na tehtnico, odločena da je z današnjim dnem konec z mojimi kozlarijami, presrečna sem ugotovila 1,4 kg minusa, pa tudi cm so šli v minus. Vendar sem vseeno odločena, da ponovim jesensko-zimski podvig. Gremo novim zmagam naproti!!! NOČKO! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

8. mar 2005 22:46

Čist tko by the way - mi je povedala prijateljica difovka ki se spozna na te zadeve - baje da lahko teža od jutra pa do večera oz. od enega dneva do drugega variira za 2-3kg (to nima veze s tem da bi se zredil ali shujšal tako na hitro), tko da kg gor ali dol na kratek rok še nič ne pomeni... Imejte se... LPI! ivonja

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

8. mar 2005 23:19

Ivonja! Pa ne lih za mojim sporočilom! Pa ja ne misliš rečt, da sem se sam orng usr... Ker na to sploh ne pristanem. Pardon izrazu, tega od mene niste vajene. Pa če lahko francka na dolgo in široko o tem, po vrh vsega pa jih še v vrečki sabo nosi. Pol se lahko tudi jaz enkrat mal bol po domače jezim. Vendar vse upravičeno. Saj vem, da nisi nič slabga mislila. Ali pač? In v glavnem je imela ta tvoja prijateljica prav, saj to tudi sama vem. Vseeno svojih težko prigaranih kilogramov ne dovolim metat v kategorijo variiranja teže. Čeprav, če pogledam nekaj dni nazaj in na odstopanja od pravila igre, o nekih težko priigranih kilogramih nebi mogla govoriti. Vendar, če pogledam vse mesece za nazaj to definitivno so!!! Tud če bi šlo samo za variiranje, bi/bom vse vložila v to, da ne bi/bo ostalo samo pri tem!!! Pa brez zamire, gre samo za trenutni izliv. Se kar bolje počutim! Pa kar se da intenziven počitek vam želim. Tako bo več izgubljenih kilogramov! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

8. mar 2005 23:22

Komaj sedaj sem dobila prostor za računalnikom. Tako pač je, če imaš doma najstnike. In kar nekaj časa sem porabila, da sem na hitro preletela vse napisano. Ala vam vera drage moje. To je pohvale in občudovanja vredno. Vodene, čestitam za današnji preživeti dan. Jutri pa poročajte, za koliko se je jeziček na tehtnici premaknil. Me že zanima, kaj me čaka naslednji teden. Čeprav sem sedaj malo obupana, ker teža stoji. Imam šele 22 dan diete, pa sem izgubila samo 4 kg. Verjetno ga vmes malo preveč "biksam". Se bom poboljšala. Maajaa, se mi samo zdi ali imaš ti v torek 15.03. tudi vodni dan? Nujno rabim eno sotrpinko za moralno podporo. Lahko noč vsem. Se beremo. aknirad

Ben  

član od: 4.9.2004

sporočila: 6

8. mar 2005 23:57

Najprej punce..res sem kmet..tudi jaz se pridruzujem cestitkam za vas dan...pa da boste zdrzale do konca in boste se bolj fejst... FILIP: naj ti bo v tolazbo ce nisi sportnik...nisem se kaj posebno ukvarjal s sportom. V glavnem hoja pa enkrat na teden raztegovalna telovadba..bolj izi. Saj tudi nimas v tej 3M fazi veliko energije, ker poleg locevanja se malo manj jes. Razumljivo..kako bi pa sicer lahko v 3 mesecih sel toliko dol. Jaz sem opazil, da je v prvem mesecu najprej shujsal obraz (morda zato ker je najbolj opazen)..potem so mi bili naenkrat preveliki cevlji. Nato sem zacel zgubljati misicno maso....speh je najbolj trdovraten in zacne odhajati bolj na koncu...pa se prej tam kjer ni tako pomembno. Konec drugega meseca sem dozivljal vrtoglavice..katere sem pripisoval znizanemu pritisku. Tolazil sem se da se mora pac telo navaditi na nove pogoje (bil sem prevec let preobremenjen). Imel sem prav...vse se je uravnovesilo. Na koncu sem sel se na pregled krvi in pritiska. Dobil sem pohvalo od moje dohtarce. Taka slika za na zid obesit :). Zanima te ali sem se drzal diete 100%...nisem...ampak 99% :) Brez heca...ce hoces spremeniti odnos do prehranjevanja in potem jesti normalno (samo kolicinsko ne pa tudi v starih kombinacijah) kakor prej, drzi se dijete...POTRUDI SE, NE BO TI ZAL. Se nekaj ... sedaj nisem nikoli vec tako lacen po obroku kakor vcasih, tako ze samodejno manj jem kakor prej...tudi zato, ker ni v telesu vec tiste kemije katera me je vcasih silila v prekomerno jedenje. Ne vem kako bi razlozil sedanje stanje ...ni me strah, da bi zasel na stara pota...imam v sebi znanje in spoznanje, ki me podzavestno varuje pred napacnim prehranjevanjem in hkrati sem vesel, da lahko jem jedi katere imam rad...jem jih pac posamic ne skupaj ...pa je. Jedi nisem tehtal, sem se pa drzal kolicine sadja v predpisanih kolicinah. Zal je sedaj mala izbira. Jaz sem imel pred pol leta super izbiro..najraje sem jedel grozdje. Tisto o torticah...vcasih nisem bil nek ljubitelj sladkih zadev...v tej dijeti pa sem postal. Vendar sem se drzal reda in sem vsak teden pojedel ( samo 1 ) cokoladno torto od Vikija iz Trnovega ali Sahar torto iz Maximarketa. Pa drugic se kaj Lep pozdrav BEN

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

9. mar 2005 7:27

Vodni dan sem prezivela, dol mi je slo skoraj en kilogramcek. :) Yay! Vesela, vesela! Lep dan vsem, Katarina

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

9. mar 2005 7:43

dobro jutro vsem, zakaj se jutro začne z mislijo-danes je pa ta dan. ne ponedeljek, torek, sreda, ampak B,Š,OH.... se temu reče I"ve got U under my skin. Upam, da bo danes kaj boljše- včerajšnji "dan žena" je bil čista polomija. Pa se tolažim, da je pač ostalih 364 bolj meni naklonjenih:( še sreča da je bil OH dan, ker sem se kr s Twixom potolažla. Rožica, sori, podabila vprašat za avtorske pravice... vidim, kako se vsi matarmo z nekimi novimi idejami. čeravno jih ne pokoristimo niti 1/3, mene vsaj motivira to, da imam dokaz, da nisem omejena pri hrani, d aje izbira res ogromna. In ko se mi kaj zalušta, ni hudič da iz tega seznama ne bom nekaj našla... Hm, predlog da dam med recepte ni slab. Lahko tudi tja, čeprav sem sama malo težje našla do tja. Bi pa blo super, da so vsi zbrani na enem mestu, kar sem že rekla. Drachy, kot je rekla Rožica, sem si jih kar iz foruma jemala. Zatorej, ni kaj, pridne ste bile :))) A to me hecaš, al bi res še ostala dva dneva imela, ha? OK, vidim da nas je nekaj s podobnimi merami, vsaj Brittney, pa Vipercat, pa tiina. ja jaz sem tud bl shoty, pa tista ki kao ne rabi hujšat, ker mora bit nekaj za prijet. ampam mali ljudje mamo male dlani, tako da bo še kr precej neprijemljivega.... tako da se jutri premerim in prevagam, pa vas potolažim ko ne gre tak hitro dol... se beremo, tabina

lkc  

član od: 24.1.2005

sporočila: 66

9. mar 2005 7:57

Ben, to je ta pravi nasvet. Pa saj to me same vemo, samo mislimo, da nam ne bo treba. Hja, danes bodo pa eni zaslužili z našimi položnicami. Kot da je ta knjiga samo sveto pismo. (K temu bom tudi jaz pripomogla.) Sicer pa je danes S dan, pa lep dan vam želim. lkc

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

9. mar 2005 8:05

Tudi jaz bom spet pristavila svoj lonček. Pridružujem se trditvi, da je bolje kdaj pa kdaj pojesti košček kruha pri kosilu na dovoljene dneve kot pa se odrekat. Moja prijateljica ga raje ne je, tudi takrat ne, ko je dovoljen. Njena razlaga je, da se boji, da bi ga preveč. A kaj se zgodi čez nekaj časa; zvečer in ponoči "pade" na kruh in je in je ... (B, oprosti, ker te malo zatožim. A le zato, da ti pomagam). No, včeraj sva prišla domov šele ob devetih in imela sem sladki večer. Ni bilo niti govora, da bi to spustila in sem, seveda, jedla ob devetih. O, tako me je tiščalo, preden sem zaspala, pa še danes zjutraj ni bilo ravno O.K. Pa še nekaj o prehranjevanju potem. Kot ste zasledile, sem sedaj že drugo rundo in sem že pisala, da je v začetku, če mešaš, prijetno, vendar se kile kar naenkrat začnejo kopičit, pa centimetri tudi. Ločevanje bo potrebno tudi naprej, to nam mora priti v podzavest. No, danes pa sadje. Spet se ga bom najedla. papa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti