8. mar 2005 21:35
Čer. Vodene, kako se držite? Hitro se spravite v posteljo (prej še vroč tuš, da se segrejete) da bo današnjega dne konec....jutri bo pa v kuhinjah dišalo....Vem pa, da se počutite odlično, da imate kljub temu, da niste danes jedle velikooo energije, zato ker ste ponosne na sebe, ker ste zdržale. Darchy, jaz že imam izpitne roke, je pa res, da jih še niso dali vsi (saj veš, kakšni so nekateri in kako jih je potrebno prositi.) Tisti, ki so jih pa objavili, bi pa bilo boljše, da jih ne bi, ker se mi vse prekriva, pa šele v juniju se začnejo...kriza. Punce, vse ki imate "težave" s tem, da ne morete piti tekočine....tukaj je moj predlog. Kupite si 1x 0,5 l plastenko vode in jo potem redno uporabljajte. Jaz si vedno natočim novo plastenko, ko jo popijem. In to je sigurno najmanj 4x na dan. Če je pa nimam sabo ali je prazna, se pa tudi jaz ne "spomnim" oz. imam občutek, da nisem žejne. In na takšen način popijem minimalno 3 litre tekočine dnevno. Katere ne marete čiste vode, dodajte v plastenko šumečo tableto, da malo spremeni okus, pa še nekaj dodatnih vitaminov dobite... Dobrodošli vsi novi. Veliko vztrajanja ter čim manj oz nič prekrškov vam želim. Lp, maychi